- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.204
- 208
Beeeeen:)) ben eşime waffle aldım üstüne mum koydum :) hepsini yedikPasta çay isteyen var mı
Çok ciddi bir konu üzerinde inceleme yapıyoruz ahahahahahahajajSiz ciddi ciddi sürtüşüyormusunuz
Wooaaawww niii didiiii?
Wişşşş resmen twety nin profil resmi gibi bakıyorum suanCok seksi olmus cocuklari uyut ben gelene kadar dedi
Kız senin eşindemi bugün doğduBeeeeen:)) ben eşime waffle aldım üstüne mum koydum :) hepsini yedik
29 yaşındayim ben de gidemmi
AbowwwwCok seksi olmus cocuklari uyut ben gelene kadar dedi
Bugun bir takiciya girdimE biz rizeliyik
Enişte kaç yaşındaBeeeeen:)) ben eşime waffle aldım üstüne mum koydum :) hepsini yedik
29 yaşındayim ben de gidemmi
Yok 9 eylüldü :)) ben gençten ziyade çocuk gibi görünürüm hiç adam yerine konmuyorum bu yüzdenKız senin eşindemi bugün doğdugitme ya şakaydı o gençleri kıskanıyom napim
Bugun bir takiciya girdim
Karadeniz sarkilari caliyordu
Icerde bi 20 dk oylandim
Ciktigimda resmen enerji depolamis ciktim ordan...bambaska bir dunya sarkilari turkuleri
Ben beklerim bugünAbowwwwakşama topikte kimse yok
Oda 30 yaşında şekerim:))) ruhuda 60 tır:)))Enişte kaç yaşında37 mi yoksa
Valla guzel oldu ya. Yillar sonra ilk kez erkek olsam kendimle sevisirdim dedim. Kusurlari kapadi. Guzellilleri acti.Wişşşş resmen twety nin profil resmi gibi bakıyorum suan
Oyhssss geceye party var deseneCok seksi olmus cocuklari uyut ben gelene kadar dedi
AhahahahhhahahhggahhhhahahgggahanzmxösşssşsşssşsşşwşwösmBen beklerim bugün
Ay çok güzelCok seksi olmus cocuklari uyut ben gelene kadar dedi
Sana şarkı goydumAy çok güzeliçim bi hoş oldu
Oyhssss geceye party var desene
Hadi bakalim...bol orgazmik dakikkalar
Topigin ateşi yükseldi klimalar açınAy çok güzeliçim bi hoş oldu
Sorm benim herif bir başlıyor sırayla söylüyoruz yerimizde duramıyoruz :) hele düğünlerde falan hep söyletirler bende yanında vokal sesim kötü ama eşlik edince sorun olmuyorBugun bir takiciya girdim
Karadeniz sarkilari caliyordu
Icerde bi 20 dk oylandim
Ciktigimda resmen enerji depolamis ciktim ordan...bambaska bir dunya sarkilari turkuleri
Alt komsu yarin konu acmasa bari ust kattan gelen sesler diye ahahshshOyhssss geceye party var desene
Hadi bakalim...bol orgazmik dakikkalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?