- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.559
- 598
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok kaka hareketler bunlar ayıp ablaya böyle yapilirmitamam tamam anlasırız gel
Ahahahjajajaja o ne lennn şuan gözlerim boylehuhuuu hatunlarrr ( striptiz borusundan bacak gosteren emoji ) napiyonuss leynn
Ne ne striptiz mihuhuuu hatunlarrr ( striptiz borusundan bacak gosteren emoji ) napiyonuss leynn
kız öyle bi emojinolsa ya lahuhuuu hatunlarrr ( striptiz borusundan bacak gosteren emoji ) napiyonuss leynn
Tamam kızlar benim için kavga etmeyin yeter :)Çok kaka hareketler bunlar ayıp ablaya böyle yapilirmi
Kız bu bdv de senin kocaya gıcık bir dünya insan var övme anacım nazar degecekBiz valla türkü faslına geçtik aşk yaşıyoruz kusura bakmayın yazamıyorum ayıptır söylemesi kocamın sesi pek güzeldir bak gene övdüm
Bu işler hep böyle olur zatenCidden bozuldu moralim yaa sabahtan beri emaili kontrol ediyordum ne olur ne olmaz diye hemen silmek icin. Kontrol etmedigim 2 saat icinde gitmis mail o da bakmaz normalde bu sefer bakacagi tuttu demek
Bibi gelemez artıkBiz valla türkü faslına geçtik aşk yaşıyoruz kusura bakmayın yazamıyorum ayıptır söylemesi kocamın sesi pek güzeldir bak gene övdüm
Ay benimkideKiz bütün herifler 37
Ciddi misin¿ başka eşi 37 olan var mı @Kiblerim bak yesilimtrak Disipline Girmis BirKadinAy benimkide
Kız bana bak dokturumu cagirdinmi gelmedi ya la bide şu e postaya diyom bi açıklama meraklardayimAy benimkide
Bi tane boru var simdi ordan bacak uzatiyon size aha soyle...pembe misaliAhahahjajajaja o ne lennn şuan gözlerim boyle
Cevabım hayırKız bana bak dokturumu cagirdinmi gelmedi ya la bide şu e postaya diyom bi açıklama meraklardayim
Ahahahahahahajaj şuanda tam boyleBi tane boru var simdi ordan bacak uzatiyon size aha soyle...pembe misali Eki Görüntüle 2045087
kızz kovaaaahuhuuu hatunlarrr ( striptiz borusundan bacak gosteren emoji ) napiyonuss leynn
Bence o cevap evet çok pis şüphelerim var içimde cevapsız kalanCevabım hayır
Biliyorum o yüzden daha çok yazıyorum bana gıcık olanlara inat çatlasınlar patlasınlarKız bu bdv de senin kocaya gıcık bir dünya insan var övme anacım nazar degecek
Yok ya burdayım ama şarkı türkü çay keyif yapıyoruz :)Bibi gelemez artık