- 15 Ekim 2016
- 22.626
- 1
- 129.891
- 598
Biz valla türkü faslına geçtik aşk yaşıyoruz kusura bakmayın yazamıyorumayıptır söylemesi kocamın sesi pek güzeldir bak gene övdüm
Git kendisine sor o zamanBence o cevap evet çok pis şüphelerim var içimde cevapsız kalan
Elbet o türkü bitecek bibiBiliyorum o yüzden daha çok yazıyorum bana gıcık olanlara inatçatlasınlar patlasınlar
Yok ya burdayım ama şarkı türkü çay keyif yapıyoruz :)
Çağır doktorum gelsin bence diğer soru evet anladım ben çakallar sizi
Madem evetse bu kadar eminsen, dediğime de inanmıyorsan sor neden sormuyorsun?Çağır doktorum gelsin bence diğer soru evet anladım ben çakallar sizi
Aaa cok sexy....lutfen yaniAhahahahahahajaj şuanda tam boyle
Aşk sorhoşuyum belkimKızım kocanla ne içiyosunuz siz de böyle kafa yapıyor? Az önce pastaya yumulup hangi ara türkü faslına gectiniz? Birden kocanı kurabiye canavarı gibi ağzından pastalar saçıla saçila sana türkü çığırırken düşündüm. Türkü de dam ustünde un eler yani.
Ooo Karadenizden gidiyorsanız armağan edeyim bir tane :)Aşk sorhoşuyum belkim
Eğer benden ayrilursan sevduğum yemin ettum cicek açmiyacağum
Eğer benden ayrilursan sevduğum tövbe ettim raki içmeyecağum
Yazuktur günahtur sevmiştum dema bari biraktun gittun benida oldun ellerun yari
Hadi hepiniz gelin şarkılar türküler ne ka güzel olur
Eğer öyleyse sevinicem ondan sordum beybim muhabbet kurar sorarız nolcak ki yaniMadem evetse bu kadar eminsen, dediğime de inanmıyorsan sor neden sormuyorsun?
Siz ciddi ciddi sürtüşüyormusunuzMadem evetse bu kadar eminsen, dediğime de inanmıyorsan sor neden sormuyorsun?
Bu gece buralar çok sessiz olacakEsime gecelikle fotomu attim altina da nice yillara yazdim
Wooaaawww niii didiiii?Esime gecelikle fotomu attim altina da nice yillara yazdim
Esime gecelikle fotomu attim altina da nice yillara yazdim
E biz rizeliyikOoo Karadenizden gidiyorsanız armağan edeyim bir tane :)
BayilacagimmmmmmmAaa cok sexy....lutfen yani
Yok beSiz ciddi ciddi sürtüşüyormusunuz
Olabilü :)))Bayilacagimmmmmmmsenin gözler şaşı görüyor zaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?