• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstek üzerine geyik :))) sabahlar olmasın :)

Benim de aynı satıcıdan bazen ikiye bölünüp geliyo. Pahalı mi tuttu acaba aldıklarin? Bazen kargoyu ucuzlatmak için tek tek gonderebiliyorlar ya da gümrükte takılmasın diye.

PTT atıp gitmez ya. Seni bulamazsa subeye bırakır ve yine 10 gün bekletir orada. Zaten kontrol kısmında var alıcı ülkeye ulaştı mı diye. O ulaşti ise PTTye geldi demek. Sanirım önce merkez bir PTTye sonra bulunduğun ile geliyor. İstanbula daha erken gelebiliyor. Air falan diyor ama genelde gemiyle geliyorlar. DHL secersen hava yolu ile 3 güne gelir ama kargo biniyor o zaman.

Ya Zey, 4 tanesi 2 dolarlik tokalar bir tanesi de 4 dolarlik tokaydi ama 4 dolarlik olani farkli olarak yollayacak olarak gorunuyor. Bende netten biraz bakinca onu ayri gonderirler ptt de kapiya atar falan demisler o yuzden sorayim dedim insallah sag salim gelir yaw.

Ne filmi ne serisi :KK53:
Grinin 50 tonu :D ikisi internete düştü zaten. 3.yü de çekiyolar.

Gerçi kitaptaki tadı vermiyo filmler. O yüzden bu seriye filmle başladım filmle devam ettircem.. yalnız filmdeki ablayla abi süper. Hele herifin o karizması yakışıklılığı oyyhhh

Back