- 15 Ekim 2016
- 22.626
- 1
- 129.891
- 598
Yok bebeğim yok :) koca bebek geç geldiTeşekkür ederim. Aa neden bebekmi var yoksa:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok bebeğim yok :) koca bebek geç geldiTeşekkür ederim. Aa neden bebekmi var yoksa:)
Aa filmleri var uygulamalı gösteriyolar bibicim ay bende seviyorum o seriyiOkumadım ya filmine gitmek istedim koca kişisi kızdı ama okuyasım varda sonunu nasıl getiricem kendimle ilgilenmekten
:))) haa anladım.ben de kendimi bildim bileli yalnız yiyorum eşim gece geliyorYok bebeğim yok :) koca bebek geç geldi
Benim de aynı satıcıdan bazen ikiye bölünüp geliyo. Pahalı mi tuttu acaba aldıklarin? Bazen kargoyu ucuzlatmak için tek tek gonderebiliyorlar ya da gümrükte takılmasın diye.
PTT atıp gitmez ya. Seni bulamazsa subeye bırakır ve yine 10 gün bekletir orada. Zaten kontrol kısmında var alıcı ülkeye ulaştı mı diye. O ulaşti ise PTTye geldi demek. Sanirım önce merkez bir PTTye sonra bulunduğun ile geliyor. İstanbula daha erken gelebiliyor. Air falan diyor ama genelde gemiyle geliyorlar. DHL secersen hava yolu ile 3 güne gelir ama kargo biniyor o zaman.
Ne filmi ne serisiAa filmleri var uygulamalı gösteriyolar bibicim ay bende seviyorum o seriyi
Grinin 50 tonu ikisi internete düştü zaten. 3.yü de çekiyolar.Ne filmi ne serisi
Haftada 2/3 benimkide geç gelir:))) haa anladım.ben de kendimi bildim bileli yalnız yiyorum eşim gece geliyor
Bişeymi yazdı acabaAaa Zeymurel gitmiş
Bugün şu bayan kibirin konusuna yazmıştı birşeyler, belki ondan gitmiştirBişeymi yazdı acaba
İyi akşamlarİyi akşamlar hanimlarrr
Haa evet gördüm o konuyu:)Bugün şu bayan kibirin konusuna yazmıştı birşeyler, belki ondan gitmiştir
Görmemek mümkün mü, alıştık artık her hafta her haftaHaa evet gördüm o konuyu:)
Korktum şimdi yeni üye ve soru sorArkadaşlar bnm bı sorum olcak
Buyrun :)Arkadaşlar bnm bı sorum olcak
Korktum şimdi yeni üye ve soru sor