- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.204
- 208
HahahaAlt komsu yarin konu acmasa bari ust kattan gelen sesler diye ahahshsh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HahahaAlt komsu yarin konu acmasa bari ust kattan gelen sesler diye ahahshsh
Olsun gı her daim piliçsinYok 9 eylüldü :)) ben gençten ziyade çocuk gibi görünürüm hiç adam yerine konmuyorum bu yüzden
Ne istediniz efenim söyletip çekeyimSana şarkı goydum
Piliç:))))Olsun gı her daim piliçsin
Ene ben de yan taraftan
Kız ben size armağan ettim , aşağıda Zeymurelin alıntısına bakNe istediniz efenim söyletip çekeyim
61Hangi yan sağ mı sol mu? 61 mi, 08 mi yani?
Ha yeni gördüm thanks beybisiKız ben size armağan ettim , aşağıda Zeymurelin alıntısına bak
Sorm benim herif bir başlıyor sırayla söylüyoruz yerimizde duramıyoruz :) hele düğünlerde falan hep söyletirler bende yanında vokal sesim kötü ama eşlik edince sorun olmuyor
Rici idirim bibikHa yeni gördüm thanks beybisi
Valla guzel oldu ya. Yillar sonra ilk kez erkek olsam kendimle sevisirdim dedim. Kusurlari kapadi. Guzellilleri acti.
@Tikkabilla sayesinde aklima boyle bisey almak geldi sagolsun
Karga misaliBiz eşimle şarkı söylesek bütün düğün pastası bize kalır, o derece diyim.
Rici idirim bibik
Olur bi pasta bi çayÇay demledim balkonda oturuyorum kızımda uyudu oh içen varsa buyursun:)
Gel canım:))Yanındada kek ve çerez var çayı tek başına içememOlur bi pasta bi çay
Afiyet olsun , ben daha akşam yemeğini yeni yiyorumÇay demledim balkonda oturuyorum kızımda uyudu oh içen varsa buyursun:)
Teşekkür ederim. Aa neden bebekmi var yoksa:)Afiyet olsun , ben daha akşam yemeğini yeni yiyorum
Oh ne güzel :))Gel canım:))Yanındada kek ve çerez var çayı tek başına içemem
Sağol canım bizde içtik şimdik afiyet olsunÇay demledim balkonda oturuyorum kızımda uyudu oh içen varsa buyursun:)
Ohh afiyetolsun. Eşim gece yarısı geldiği için böyle yalnız takılıyorım bari sizi çağirayim dedimSağol canım bizde içtik şimdik afiyet olsun