İstek üzerine geyik :))) sabahlar olmasın :)

Ahaha bir sosyolog adayı olarak olaya el koyuyorum toplumsal bir vaka sanki:)) 35 neki ya erkek için hele daha genç enişte takmasın o kadar:)
Ay kesinlikle öyle bence, her erkeğe oluyormuş öyle duydum valla çok söyledim , en sonunda dedim ne yaparsan yap

Bu çok farklı oluyor hani o anestezi gibi değil hiç bişe anlamıyorsun sersemleşiyorsun güzel bi kafası var

Kapsül de kamera varmış ufak bişe olanı biteni görüntülüyormuş
Ha kendindesin yani :) peki süt veriyormuydun canım bir zarari yok dimi. Kapsülü yutuyormuyuz napıyoruz:)))

Ha kendindesin yani :) peki süt veriyormuydun canım bir zarari yok dimi. Kapsülü yutuyormuyuz napıyoruz:)))
İlk çocuğumu maalesef emziremedim kendinde gibisin sanki hiç bişe olmamış gibi, hatta kalkıp hastaneden çıkıp 10 dk sonra yemeğe gittik :)

Kapsül uygulaması her hastanede var mıdır bilmiyorum canım bi sor istersen İstanbul da mısın ?

Yok canım değilim bir sorarım çok sağol cesaret verdin

Senin koca benim kocadan 3 yaş büyük sen senin kocadan 10 yaş küçük ben senin kocadan 2 yaş büyük benim koca benden 5 yaş küçük ben senden 12 yaş büyük
Tekerleme gibi oldu be
O zaman
Senin koca 32 sen 37
Benim koca 35 ben 25
Doğru mu hojammm

Dimi ya aynen beynim yok şu an bel sırt ağrisi yaşiyorum. Kız arkadaşim 43 yaşıda evlenmemiş hiç çocuğuda yok dolayisiyla benden dinamik yeminle:))

No bebek
Biz burda ilk konuşmaya başladığımızdan beri okuyor

Dimi ya aynen beynim yok şu an bel sırt ağrisi yaşiyorum. Kız arkadaşim 43 yaşıda evlenmemiş hiç çocuğuda yok dolayisiyla benden dinamik yeminle:))
Eski halimi dusundukce imreniyorum simdi pert pert bakiyorum hayata
Bi benimki mi oyle anlamadim ki...istedigi olmayinca yerlerde tepiniyor...
Yaf insan ciglik ata ata aglar mi ya! Komsular ne dusunuyodur allah bilir
Hayir daha 2 yasinda bile degilsin bu inadi bu simarikli ne ara edindin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…