- 15 Ekim 2016
- 22.626
- 1
- 129.891
- 598
Ay kesinlikle öyle bence, her erkeğe oluyormuş öyle duydumAhaha bir sosyolog adayı olarak olaya el koyuyorumtoplumsal bir vaka sanki:)) 35 neki ya erkek için hele daha genç enişte takmasın o kadar:)
Ha kendindesin yani :) peki süt veriyormuydun canım bir zarari yok dimi. Kapsülü yutuyormuyuz napıyoruz:)))Bu çok farklı oluyor hani o anestezi gibi değil hiç bişe anlamıyorsun sersemleşiyorsun güzel bi kafası var
Kapsül de kamera varmış ufak bişe olanı biteni görüntülüyormuş
Benim kocam senin kocandan küçük kocan benden 2 yaş küçük 100 puanlik matematik sorusu
Aslında şöyle yazıcaktım.
Bence ikimizin arasındaki yaş farkınıda koy yıldızlı olsunAslında şöyle yazıcaktım.
Senin kocan benim kocamdan büyük senin koca benden 2 yaş küçük
Senin koca benim kocadan 3 yaş büyük sen senin kocadan 10 yaş küçük ben senin kocadan 2 yaş büyük benim koca benden 5 yaş küçük ben senden 12 yaş büyükBence ikimizin arasındaki yaş farkınıda koy yıldızlı olsun
Sen hayırdırR Ruzgar8643 sen hayırdır ya , yazar yazmaz damlıyosun her seferinde. Özellikle mi bekliyosun. Nerden geliyor aklına buraya bakmak???
Senin koca benim kocadan 3 yaş büyük sen senin kocadan 10 yaş küçük ben senin kocadan 2 yaş büyük benim koca benden 5 yaş küçük ben senden 12 yaş büyük
İlk çocuğumu maalesef emziremedimHa kendindesin yani :) peki süt veriyormuydun canım bir zarari yok dimi. Kapsülü yutuyormuyuz napıyoruz:)))
Burdaydim zaten...ne konustuugunuzu algilamakla ugrasiyorum :)
Yok canım değilim bir sorarım çok sağol cesaret verdinİlk çocuğumu maalesef emziremedimkendinde gibisin sanki hiç bişe olmamış gibi, hatta kalkıp hastaneden çıkıp 10 dk sonra yemeğe gittik :)
Kapsül uygulaması her hastanede var mıdır bilmiyorum canım bi sor istersen İstanbul da mısın ?
Ablamda 81 li yerimm sizi :)) güzel yaşlar81 liyim canım
Tekerleme gibi oldu beSenin koca benim kocadan 3 yaş büyük sen senin kocadan 10 yaş küçük ben senin kocadan 2 yaş büyük benim koca benden 5 yaş küçük ben senden 12 yaş büyük
Dimi ya aynen beynim yok şu an bel sırt ağrisi yaşiyorum. Kız arkadaşim 43 yaşıda evlenmemiş hiç çocuğuda yok dolayisiyla benden dinamik yeminle:))Burdaydim zaten...ne konustuugunuzu algilamakla ugrasiyorum :)
Cocuk falan mi yapcak birileri :)))) yapmayin etmeyin yaaa :) iyi guzel hos tatli da...bi bakmişsiniz beyniniz yok...gitmiş
Bebe yemiş
Ruzgar kim ???hangi aylarda esip gelmiş
İhmal etme ilaç tedavisi verir Dr rahatlarsın belki kullanabileceğin ilaçlar vardır .Yok canım değilim bir sorarım çok sağol cesaret verdin
No bebekBurdaydim zaten...ne konustuugunuzu algilamakla ugrasiyorum :)
Cocuk falan mi yapcak birileri :)))) yapmayin etmeyin yaaa :) iyi guzel hos tatli da...bi bakmişsiniz beyniniz yok...gitmiş
Bebe yemiş
Ruzgar kim ???hangi aylarda esip gelmiş
Eski halimi dusundukce imreniyorum simdi pert pert bakiyorum hayataDimi ya aynen beynim yok şu an bel sırt ağrisi yaşiyorum. Kız arkadaşim 43 yaşıda evlenmemiş hiç çocuğuda yok dolayisiyla benden dinamik yeminle:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?