Sanmam kimse bu topiğe gelmek istemiyor anılar mod on
Libido mibido kalmadi bendeSanmam kimse bu topiğe gelmek istemiyor anılar mod on
Benim zayıf olduğum zamanlarda hic öyle değildi demek ki sorun sendeLibido mibido kalmadi bende
Zayifladikca libido da eriyomus ya
He bi verdim bi aldim su an 15 stabilBenim zayıf olduğum zamanlarda hic öyle değildi demek ki sorun sende15 kilo mu verdin gı
Ya gecen sene marttan hazirana kadar 14 kg vermistim sonra biraktim diyeti 6 kilosunu geri aldim.Me zamandan beri diyettesin 15 baya baya iyiseninkide başaktı dimi bende aynı şeyleri yaşıyorum libidom icime içime patlıyor
Bende sağlıklı yaşam yapıyorum 14 şubattan beriYa gecen sene marttan hazirana kadar 14 kg vermistim sonra biraktim diyeti 6 kilosunu geri aldim.
Aralikta yine basladim 7 kilo verdim simdi de . Takimlar var ya beni 3.takim pakladi :)
:)) zaten saglikli yasam yaptiysan kilo vermissindir illa kiBende sağlıklı yaşam yapıyorum 14 şubattan berisimdi ilacta kullanmaya başladım insülin varya bende bugün ilk gün ilaç garip yaptı beni
Öyle denk geldi o ara basladık yavaş yavaş şimdi tam gaz devam glukofen:)) zaten saglikli yasam yaptiysan kilo vermissindir illa ki
neden 14 subat
ilac ne icin
Iyi umarim boyle devam ederiz yaÖyle denk geldi o ara basladık yavaş yavaş şimdi tam gaz devam glukofen
Amin canımIyi umarim boyle devam ederiz yailac da sifa olsun
NabıonMe zamandan beri diyettesin 15 baya baya iyiseninkide başaktı dimi bende aynı şeyleri yaşıyorum libidom icime içime patlıyor
Hiç napim nette takılıyordum öyle senNabıon
Ben deHiç napim nette takılıyordum öyle sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?