• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstek üzerine geyik :))) sabahlar olmasın :)

Eski halimi dusundukce imreniyorum simdi pert pert bakiyorum hayata
Bi benimki mi oyle anlamadim ki...istedigi olmayinca yerlerde tepiniyor...
Yaf insan ciglik ata ata aglar mi ya! Komsular ne dusunuyodur allah bilir :KK70:
Hayir daha 2 yasinda bile degilsin bu inadi bu simarikli ne ara edindin :)
Ay eskiden sabah 5 e kadar tv izlerdik öğlende 12 1 de kalkardım sallana sallana kahvalti sonra dişari. Beynim vardi eskiden:)))ne diyosun benim 8,5 aylık istediğini yaptiriyor olmayinca ağlıyor bu zamane bebeleri çok fena

Ay eskiden sabah 5 e kadar tv izlerdik öğlende 12 1 de kalkardım sallana sallana kahvalti sonra dişari. Beynim vardi eskiden:)))ne diyosun benim 8,5 aylık istediğini yaptiriyor olmayinca ağlıyor bu zamane bebeleri çok fena
Tövbebismillah :110:

Ablamda 81 li yerimm sizi :)) güzel yaşlar
:KK19::KK19:
Tekerleme gibi oldu be :KK70:
O zaman
Senin koca 32 sen 37
Benim koca 35 ben 25
Doğru mu hojammm :halay:
Doğri :27: 100 point
İşte benim hayat tarzım hala öyleyim miss gibi hayat bana güzel öğlen kalkarım sabah yatarım :70:

:KK19::KK19:

Doğri :KK53: 100 point

İşte benim hayat tarzım hala öyleyim miss gibi hayat bana güzel öğlen kalkarım sabah yatarım :KK70:
Bizde öyleydik valla koltukta yanyana uzanirdik :) şimdi yanyana bile yürüyemiyoruz el ele yürürdük asla ayri yürümemiştik 5 yildir:)) ah ulen ah efkarlandim gidip endoskopi yaptiricam bayiltsinlar beni:KK70: ne alakaysa:)))

Gel beraber ağlayalım:)))
:cry::cry::cry::anne::KK42:
Bi yandan eski gunlere agla
Diger yandan bebegi pispislayalim :D
Delirmezsek iyidir :D
Ayyy ben duşa giriyim...insallah uyanmaz...:63:...bazen dusun ortasindayken uyaniyorEn Büyük KK..mecbur cikmak zorunda kaliyorum cunku anca memede susup daliyor geri:KK12:
Ogluma telepati ile ninni soyleyin kizlar :D:-):-)

:cry::cry::cry::anne::KK42:
Bi yandan eski gunlere agla
Diger yandan bebegi pispislayalim :KK70:
Delirmezsek iyidir :KK70:
Ayyy ben duşa giriyim...insallah uyanmaz...:63:...bazen dusun ortasindayken uyaniyorEn Büyük KK..mecbur cikmak zorunda kaliyorum cunku anca memede susup daliyor geri:KK12:
Ogluma telepati ile ninni soyleyin kizlar :KK70::-):-)
Ben de akşam yatirir yatirmaz koştura koştura duşa girdim:) ben bakıyorum sen koş duşunu al:))

Bizde öyleydik valla koltukta yanyana uzanirdik :) şimdi yanyana bile yürüyemiyoruz el ele yürürdük asla ayri yürümemiştik 5 yildir:)) ah ulen ah efkarlandim gidip endoskopi yaptiricam bayiltsinlar beni:KK70: ne alakaysa:)))
Git yaptır en iyisi kafa rahat :27:
:110::63: sana bi cocuk bedduasi edeyim de gor :KK12:
Valla benim anamda kv dem de ne dualar ediyorlar o yüzden çok dikkat ediyoruz tutar diye :70: bugünlük bedduamı aldım hafızdan thanks beybisi :KK12:

Screenshot_20171105-230825.jpg

İşte benim bebeğim :anne::anne:

Neden sana sevgi göstermeliyim? Dememiş mi burda sanki :70:

Evet canım :) zaten en başından beri biliyordu ben çocuk istemiyorum diye o isterdi ilk başlarda sonra ne oldu bilmiyorum şimdi o daha çok istemiyor :KK70: buda işime geliyor :KK53:
:)) ikinizinde istememesi iyi olmuş. Eşim benden hevesliydi şimdi iki dakka bakınca süt istiyo süt diye kucağıma veriyor valla en iyisi doğurmamak:p

Back