İstek üzerine geyik :))) sabahlar olmasın :)

Ay eskiden sabah 5 e kadar tv izlerdik öğlende 12 1 de kalkardım sallana sallana kahvalti sonra dişari. Beynim vardi eskiden:)))ne diyosun benim 8,5 aylık istediğini yaptiriyor olmayinca ağlıyor bu zamane bebeleri çok fena

Ay eskiden sabah 5 e kadar tv izlerdik öğlende 12 1 de kalkardım sallana sallana kahvalti sonra dişari. Beynim vardi eskiden:)))ne diyosun benim 8,5 aylık istediğini yaptiriyor olmayinca ağlıyor bu zamane bebeleri çok fena
Tövbebismillah

Ablamda 81 li yerimm sizi :)) güzel yaşlar

Tekerleme gibi oldu be
O zaman
Senin koca 32 sen 37
Benim koca 35 ben 25
Doğru mu hojammm
Doğri 100 point
İşte benim hayat tarzım hala öyleyim miss gibi hayat bana güzel öğlen kalkarım sabah yatarım

Doğri 100 point

İşte benim hayat tarzım hala öyleyim miss gibi hayat bana güzel öğlen kalkarım sabah yatarım
Bizde öyleydik valla koltukta yanyana uzanirdik :) şimdi yanyana bile yürüyemiyoruz el ele yürürdük asla ayri yürümemiştik 5 yildir:)) ah ulen ah efkarlandim gidip endoskopi yaptiricam bayiltsinlar beni ne alakaysa:)))

Gel beraber ağlayalım:)))

Bi yandan eski gunlere agla
Diger yandan bebegi pispislayalim
Delirmezsek iyidir
Ayyy ben duşa giriyim...insallah uyanmaz......bazen dusun ortasindayken uyaniyor..mecbur cikmak zorunda kaliyorum cunku anca memede susup daliyor geri
Ogluma telepati ile ninni soyleyin kizlar

Ben de akşam yatirir yatirmaz koştura koştura duşa girdim:) ben bakıyorum sen koş duşunu al:))

Bizde öyleydik valla koltukta yanyana uzanirdik :) şimdi yanyana bile yürüyemiyoruz el ele yürürdük asla ayri yürümemiştik 5 yildir:)) ah ulen ah efkarlandim gidip endoskopi yaptiricam bayiltsinlar beni ne alakaysa:)))
Git yaptır en iyisi kafa rahat
sana bi cocuk bedduasi edeyim de gor
Valla benim anamda kv dem de ne dualar ediyorlar o yüzden çok dikkat ediyoruz tutar diye bugünlük bedduamı aldım hafızdan thanks beybisi

Evet canım :) zaten en başından beri biliyordu ben çocuk istemiyorum diye o isterdi ilk başlarda sonra ne oldu bilmiyorum şimdi o daha çok istemiyor buda işime geliyor
:)) ikinizinde istememesi iyi olmuş. Eşim benden hevesliydi şimdi iki dakka bakınca süt istiyo süt diye kucağıma veriyor valla en iyisi doğurmamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…