- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.204
- 208
İnşallah canım sağolİhmal etme ilaç tedavisi verir Dr rahatlarsın belki kullanabileceğin ilaçlar vardır .
Beklediğine , korktuğuna değmez canım
Ay eskiden sabah 5 e kadar tv izlerdik öğlende 12 1 de kalkardım sallana sallana kahvalti sonra dişari. Beynim vardi eskiden:)))ne diyosun benim 8,5 aylık istediğini yaptiriyor olmayinca ağlıyor bu zamane bebeleri çok fenaEski halimi dusundukce imreniyorum simdi pert pert bakiyorum hayata
Bi benimki mi oyle anlamadim ki...istedigi olmayinca yerlerde tepiniyor...
Yaf insan ciglik ata ata aglar mi ya! Komsular ne dusunuyodur allah bilir
Hayir daha 2 yasinda bile degilsin bu inadi bu simarikli ne ara edindin :)
TövbebismillahAy eskiden sabah 5 e kadar tv izlerdik öğlende 12 1 de kalkardım sallana sallana kahvalti sonra dişari. Beynim vardi eskiden:)))ne diyosun benim 8,5 aylık istediğini yaptiriyor olmayinca ağlıyor bu zamane bebeleri çok fena
Hahah canim sen korkma öyle öyle büyüyecekler. Benim gibi sabirsiz sinirli bir insan bile yavrusu karşısında sevgi kelebeğine dönüşüyorsa gerisini sen düşün:)) Rabbim veriyor sabriniTövbebismillah
Ay sus sus hatirlatma o guzelim gunleriAy eskiden sabah 5 e kadar tv izlerdik öğlende 12 1 de kalkardım sallana sallana kahvalti sonra dişari. Beynim vardi eskiden:)))ne diyosun benim 8,5 aylık istediğini yaptiriyor olmayinca ağlıyor bu zamane bebeleri çok fena
Ablamda 81 li yerimm sizi :)) güzel yaşlar
DoğriTekerleme gibi oldu be
O zaman
Senin koca 32 sen 37
Benim koca 35 ben 25
Doğru mu hojammm
İşte benim hayat tarzım hala öyleyim miss gibi hayat bana güzel öğlen kalkarım sabah yatarımAy eskiden sabah 5 e kadar tv izlerdik öğlende 12 1 de kalkardım sallana sallana kahvalti sonra dişari. Beynim vardi eskiden:)))ne diyosun benim 8,5 aylık istediğini yaptiriyor olmayinca ağlıyor bu zamane bebeleri çok fena
Gel beraber ağlayalım:)))Ay sus sus hatirlatma o guzelim gunleri
Bizde öyleydik valla koltukta yanyana uzanirdik :) şimdi yanyana bile yürüyemiyoruz el ele yürürdük asla ayri yürümemiştik 5 yildir:)) ah ulen ah efkarlandim gidip endoskopi yaptiricam bayiltsinlar beni
Doğri100 point
İşte benim hayat tarzım hala öyleyim miss gibi hayat bana güzel öğlen kalkarım sabah yatarım
Gel beraber ağlayalım:)))
Ben de akşam yatirir yatirmaz koştura koştura duşa girdim:) ben bakıyorum sen koş duşunu al:))
Bi yandan eski gunlere agla
Diger yandan bebegi pispislayalim
Delirmezsek iyidir
Ayyy ben duşa giriyim...insallah uyanmaz......bazen dusun ortasindayken uyaniyor ..mecbur cikmak zorunda kaliyorum cunku anca memede susup daliyor geri
Ogluma telepati ile ninni soyleyin kizlar
Doğri100 point
İşte benim hayat tarzım hala öyleyim miss gibi hayat bana güzel öğlen kalkarım sabah yatarım
Git yaptır en iyisi kafa rahatBizde öyleydik valla koltukta yanyana uzanirdik :) şimdi yanyana bile yürüyemiyoruz el ele yürürdük asla ayri yürümemiştik 5 yildir:)) ah ulen ah efkarlandim gidip endoskopi yaptiricam bayiltsinlar benine alakaysa:)))
Valla benim anamda kv dem de ne dualar ediyorlar o yüzden çok dikkat ediyoruz tutar diyesana bi cocuk bedduasi edeyim de gor
Tam ruh ikizin ama:)) evlenmeden karar vermiştiniz dimiGit yaptır en iyisi kafa rahat
Valla benim anamda kv dem de ne dualar ediyorlar o yüzden çok dikkat ediyoruz tutar diyebugünlük bedduamı aldım hafızdan thanks beybisi
Evet canım :) zaten en başından beri biliyordu ben çocuk istemiyorum diye o isterdi ilk başlarda sonra ne oldu bilmiyorum şimdi o daha çok istemiyorTam ruh ikizin ama:)) evlenmeden karar vermiştiniz dimi
:)) ikinizinde istememesi iyi olmuş. Eşim benden hevesliydi şimdi iki dakka bakınca süt istiyo süt diye kucağıma veriyor valla en iyisi doğurmamakEvet canım :) zaten en başından beri biliyordu ben çocuk istemiyorum diye o isterdi ilk başlarda sonra ne oldu bilmiyorum şimdi o daha çok istemiyorbuda işime geliyor
Ahaha ne tatlı ya ee anlat der gibi durmuş:)) naptiniz bugün anlat bakiyim
beni evde bırakıp nereye gittinizAhaha ne tatlı ya ee anlat der gibi durmuş:)) naptiniz bugün anlat bakiyim
Ablamın kedisi var biz dışardan gelince bahçeden koşup bizden önce kapıda bekliyodu içeri girmek için:)) çok zekilerbeni evde bırakıp nereye gittiniz
Iste ondan beddua dedimGit yaptır en iyisi kafa rahat
Valla benim anamda kv dem de ne dualar ediyorlar o yüzden çok dikkat ediyoruz tutar diyebugünlük bedduamı aldım hafızdan thanks beybisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?