İstek üzerine geyik :))) sabahlar olmasın :)

Hep onların yüzünden zaten belki de azdı midem bu ara baya sıktılar gene canımıbu ifadelerin hepsini onlara gönderiyorum:))))
Stres midenin en büyük tetikleyicisi sen şunu baştan söylesene , naptılar yine

Yazmiştim ya özelde resim olayi durduk yere büyüttüler birsürü saygısızca mesaj atti görümcem bana baya gerildim kaç gün boyunca
Aman boşver kuzum ya. Sen haklıydın. Gerisini takma. İçinde de kalmamış oldu. En güzeli gözardı

Aman boşver kuzum ya. Sen haklıydın. Gerisini takma. İçinde de kalmamış oldu. En güzeli gözardı
Keşke burdaki gibi buton olsada bassak kaybolsalardi:)) ben haksız bile olsam bana attiği kötü içerikli mesajlarla haklı oldum:) en güzeli bibi ve name söylemişti yorum dahi yapmamak

Keşke burdaki gibi buton olsada bassak kaybolsalardi:)) ben haksız bile olsam bana attiği kötü içerikli mesajlarla haklı oldum:) en güzeli bibi ve name söylemişti yorum dahi yapmamak
Aynen hiç gerek yok

Yapmayalım dimi
Cıksss benden geçti zaten siz gençler yapın
Bi ağrı kesici var onu birkaç gün üst üste içersem dokunuyor ağırıyor midem

Aynen hiç gerek yok

Demekki ben o olgunluğa erişememiştim yaşayınca öğreniyor insan ders oldu:)
Vala daha geçmedi senden eşinle tam ruh ikizisiniz normalde kadın yok dese bile erkek istiyor illa bebek:) tam birbirinizi bulmuşsunuz

aynen öyle kuzum

Aynen hiç gerek yok

ben de istemiyorum

Bibicim özelden verdiğin taktikler çok işe yaradı çohh çohhh
Geçmiş olsun canım mide ağrısı zor ilk çocuğumda bende de çok oldu sonra endoskopi istedi Dr yaptırdım çok basit kolay bişeymiş meğer 1 saat fln Boğaz ağrısı oldu o kadar gastrit çıktı o dönem bende ara ara tekrarlıyor beni benden alıp uzaya fırlatıyor bilirim yani şekerli sıcağa yakın süt iyi geliyor bana

Demekki ben o olgunluğa erişememiştim yaşayınca öğreniyor insan ders oldu:)
Vala daha geçmedi senden eşinle tam ruh ikizisiniz normalde kadın yok dese bile erkek istiyor illa bebek:) tam birbirinizi bulmuşsunuz
Ruh ikizim yaş ilerledikçe dinginlik geliyor heralde insana normalde bende etrafımda sinirli ve fevri olarak bilinirim ama kendimi eğitmeyi öğrendim sinirlensem bile belli etmem

Bence de canım şimdi isteme okulunu bitir:) şu an ders çalışmak işkence gibi geliyor bana. Sonra olur inşallah bebiş:)
Ben öyle diyorum da benimki öyle demiyor. Hatta en başta konuştuk son sene yaparız falan dedik. Şimdi diyorum ki bitene kadar yapmayalım bana ne dese beğenirsin, olmaz ya 2 ya 3 te yapıcaz . Ölür müsün öldürür müsün

Ağzına ıslak wc terliğiyle vur bence bebek yapmanın modası geçmedimi ya bebekte neymiş

Sağol fidanum:) bayilttilarmi seni? Ben yaptirmiştim 10 sene evvel ama korkuyorum şimdi büyüdükçe korkularda büyüyor sanki. Olmadi gideceğim 1 haftadir çekiyorum çünkü

Ruh ikizim yaş ilerledikçe dinginlik geliyor heralde insana normalde bende etrafımda sinirli ve fevri olarak bilinirim ama kendimi eğitmeyi öğrendim sinirlensem bile belli etmem
Evet öyle oluyormuş,ablamla yaşıtsınız bazen dert yanarım ay sen bunumu taktın der:) insan zamanla öğreniyor bazı şeyleri demekki
sen he he de geç:)) valla doğduktan sonra ders falan çalışamazsin canım geçiştir bebek olur ilerde hayirlisiyla ama okul askıya alınmaz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…