İstek üzerine geyik :))) sabahlar olmasın :)

kız ben şimdi bile çalışırken zorlanıyorum , ne olursa olsun bir sorumluluk var üstümde bir de çocuk

Kaç yaşındaki
ossbeşş

Sağol fidanum:) bayilttilarmi seni? Ben yaptirmiştim 10 sene evvel ama korkuyorum şimdi büyüdükçe korkularda büyüyor sanki. Olmadi gideceğim 1 haftadir çekiyorum çünkü
Evet bi iğne yapalım dediler sonra gözümü açtığımda eşim yanındaydı onca alet edavat meydanda yoktu nereye gitti dedim eşime burda bişe varmıydı ki dedi

İnan ki korkulacak bişe yok bide kapsül varmış o daha kolay araştır istersen derancım

Ben bayiltilmaktan korkuyorum:) düşün sezeryanda bile uyanıktım gözlerüm fildir fildir :))) hiç bayiltmadilar. Kapsül ne hiç duymadim

Bende öyle yaşlandım diyorum birçok şeyi kafaya takamam valla bu saatten sonra huzur istiyorum sadece buda hiç birşeyi kendine dert etmemekle olur kuzum

Hmm çokta büyük değil yaşı:) sen onun gönlünü kırmadan oyala işte:) vala zor bak kendimden biliyorum akşama kadar iki dakka oturamıyorum eskiden ne rahatmişim
O şuan kendini emekliliğe ramak kalmış insan gibi görüyor , deli misin diyorum yok ikna olmuyor. 35 yaş sendorumunu çok ağır geçiriyor

Ben bayiltilmaktan korkuyorum:) düşün sezeryanda bile uyanıktım gözlerüm fildir fildir :))) hiç bayiltmadilar. Kapsül ne hiç duymadim
Bu çok farklı oluyor hani o anestezi gibi değil hiç bişe anlamıyorsun sersemleşiyorsun güzel bi kafası var

Kapsül de kamera varmış ufak bişe olanı biteni görüntülüyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…