- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.204
- 208
Ahaha moda canım moda moda:)))Ağzına ıslak wc terliğiyle vur bencebebek yapmanın modası geçmedimi ya bebekte neymiş
kız ben şimdi bile çalışırken zorlanıyorum , ne olursa olsun bir sorumluluk var üstümde bir de çocukEvet öyle oluyormuş,ablamla yaşıtsınız bazen dert yanarım ay sen bunumu taktın der:) insan zamanla öğreniyor bazı şeyleri demekki
sen he he de geç:)) valla doğduktan sonra ders falan çalışamazsin canım geçiştir bebek olur ilerde hayirlisiyla ama okul askıya alınmaz bence
ossbeşşKaç yaşındaki
Evet bi iğne yapalım dediler sonra gözümü açtığımda eşim yanındaydı onca alet edavat meydanda yoktu nereye gitti dedim eşime burda bişe varmıydı ki dediSağol fidanum:) bayilttilarmi seni? Ben yaptirmiştim 10 sene evvel ama korkuyorum şimdi büyüdükçe korkularda büyüyor sanki. Olmadi gideceğim 1 haftadir çekiyorum çünkü
Kaç yaşında genç almazsan oyle olurOna da bişey de diyemiyorum kız, yaşı gidiyor herifin
He ya o konuyu hiç karıştırmaKaç yaşında genç almazsan oyle olur
Hmm çokta büyük değil yaşı:) sen onun gönlünü kırmadan oyala işte:) vala zor bak kendimden biliyorum akşama kadar iki dakka oturamıyorum eskiden ne rahatmişimkız ben şimdi bile çalışırken zorlanıyorum , ne olursa olsun bir sorumluluk var üstümde bir de çocuk
ossbeşş
Ben bayiltilmaktan korkuyorum:) düşün sezeryanda bile uyanıktım gözlerüm fildir fildir :))) hiç bayiltmadilar. Kapsül ne hiç duymadimEvet bi iğne yapalım dediler sonra gözümü açtığımda eşim yanındaydı onca alet edavat meydanda yoktu nereye gitti dedim eşime burda bişe varmıydı ki dedi
İnan ki korkulacak bişe yok bide kapsül varmış o daha kolay araştır istersen derancım
Bende öyle yaşlandım diyorum birçok şeyi kafaya takamam valla bu saatten sonra huzur istiyorum sadece buda hiç birşeyi kendine dert etmemekle olur kuzumEvet öyle oluyormuş,ablamla yaşıtsınız bazen dert yanarım ay sen bunumu taktın der:) insan zamanla öğreniyor bazı şeyleri demekki
sen he he de geç:)) valla doğduktan sonra ders falan çalışamazsin canım geçiştir bebek olur ilerde hayirlisiyla ama okul askıya alınmaz bence
O şuan kendini emekliliğe ramak kalmış insan gibi görüyor , deli misin diyorum yok ikna olmuyor. 35 yaş sendorumunu çok ağır geçiriyorHmm çokta büyük değil yaşı:) sen onun gönlünü kırmadan oyala işte:) vala zor bak kendimden biliyorum akşama kadar iki dakka oturamıyorum eskiden ne rahatmişim
Ben 25i yeni bitirdimBenim 30 ben 29
Niye korkuyorsun ya 2 dakkalık iş :) gözünü kapatıp açıcan bitti gittiBen bayiltilmaktan korkuyorum:) düşün sezeryanda bile uyanıktım gözlerüm fildir fildir :))) hiç bayiltmadilar. Kapsül ne hiç duymadim
Ne yaşlanması yahu tecrübedir o olgunluktur işte:)Bende öyle yaşlandım diyorum birçok şeyi kafaya takamam valla bu saatten sonra huzur istiyorum sadece buda hiç birşeyi kendine dert etmemekle olur kuzum
Sizin iyiymiş gencecikler dahaBenim 30 ben 29
Anaaa 10 yaş valla gitmiş yaşliyi almışBen 25i yeni bitirdim
Bu çok farklı oluyor hani o anestezi gibi değil hiç bişe anlamıyorsun sersemleşiyorsun güzel bi kafası varBen bayiltilmaktan korkuyorum:) düşün sezeryanda bile uyanıktım gözlerüm fildir fildir :))) hiç bayiltmadilar. Kapsül ne hiç duymadim
Ahaha bir sosyolog adayı olarak olaya el koyuyorumO şuan kendini emekliliğe ramak kalmış insan gibi görüyor , deli misin diyorum yok ikna olmuyor. 35 yaş sendorumunu çok ağır geçiriyor
hahahhaha bibi yaSizin iyiymiş gencecikler daha
Anaaa 10 yaş valla gitmiş yaşliyi almışsen 10 yaşındayken eşin 20 yaşındaymış
Benim kocam senin kocandan küçük kocan benden 2 yaş küçük 100 puanlik matematik sorusuO şuan kendini emekliliğe ramak kalmış insan gibi görüyor , deli misin diyorum yok ikna olmuyor. 35 yaş sendorumunu çok ağır geçiriyor
Birde bana sor bibim:) ödüm kopuyorNiye korkuyorsun ya 2 dakkalık iş :) gözünü kapatıp açıcan bitti gitti
Ruhu yaşlıSizin iyiymiş gencecikler daha
Anaaa 10 yaş valla gitmiş yaşliyi almışsen 10 yaşındayken eşin 20 yaşındaymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?