Tamam saymam bebene veriyorumİnsan alışınca da çok rahat ediyor ama dimi hafif yiyince rahatsızlık hissetmiyorsun. Bizde abur cuburu bırakıp kuruyemiş yemeye başladık. Tabi benim browniyi sayma
Tamam saymam bebene veriyorum
Ay evet o boş rahat mideyle yatmak çok güzel gerçekten
Kocama birazdan köy balıyla sıcak süt yapıcam sana da yapayım mı kuzumİnsan şu hasta gadına 1 şişe sütle 1 paket petibör püskevit alıp geçmiş olsuna gelirdi
Kocama birazdan köy balıyla sıcak süt yapıcam sana da yapayım mı kuzum
Kocama birazdan köy balıyla sıcak süt yapıcam sana da yapayım mı kuzum
Olur atla gel haydi son son yiyekBana da patates kızartsana
Aynen bak onu unutmuştum iyi hatırlattınValla mıbenimkinin içine azcık karabiberde koy bari
Benim de diyete girmem lazimOlcan inş.
Düz bildiğimiz diyetyani yedimlerimize dikkat ediyoruz mesela gazlı içecek kesinlikle içmiyoruz akşamları salata yiyoruz ama yemekli salata gibi içinde tavuk, sebze ton balığı tarzında oluyor boş salata değil ayran 2 dilim ekmek gibi guzel oluyor :)
Gündüz de ben evde işte kahvaltı ara meyve öyle bişeylergecen marttan mayısa kadar
süper sistem oturtmuştuk ayaklarım kırıldı düZen bozuldugene başlicaz işte
Gecmis olsun grip miİnsan şu hasta gadına 1 şişe sütle 1 paket petibör püskevit alıp geçmiş olsuna gelirdi
Şişmaniye seniBenim de diyete girmem lazim
Eski nickime geri donmek uzereyim
Gecmis olsun grip mi
Ya benim de oyle yapmam.lazimŞişmaniye senibende obezite yaZıcam tam hayatı zehir eder şekilde diyet yapmıyoruz daha çok sağlıklı beslenme diyelim bi yemememiz gereken şey yiyince bırakmıyoruz kaldığımıZ yerden devam :)
68 kilosun ve dertleniyorsun öyle miYa benim de oyle yapmam.lazim
Zaten metobolizmam iyi
O kadar hayvan gibi yemeye 3 kilo almisim
Insan gibi yesem kim bilir verecektim
82 den geldim ya kolay mi vermek68 kilosun ve dertleniyorsun öyle migit la burdan
Soyle konusanlar gelmesin yanima ters laf edicem haaaa.Yaa insan oğlu iste siz vermek icin ugrasiyosunuz ben almak :-( 4 5 kilo istiyorum deli gibi yiyorum olmuyo
He yaaBenim de diyete girmem lazim
Eski nickime geri donmek uzereyim
Gecmis olsun grip mi
Hemen verim bi 40 50 kilo fazlam var çağır kankitolarını dağıtayımYaa insan oğlu iste siz vermek icin ugrasiyosunuz ben almak :-( 4 5 kilo istiyorum deli gibi yiyorum olmuyo
Soyle konusanlar gelmesin yanima ters laf edicem haaaa.
Kocam iktidarsiz diyene benimki her aksam istiyo bacim ben napiyim der gibi
Kocam her akşam istemiyiSoyle konusanlar gelmesin yanima ters laf edicem haaaa.
Kocam iktidarsiz diyene benimki her aksam istiyo bacim ben napiyim der gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?