• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstek üzerine geyik :))) sabahlar olmasın :)

Hahah niisan alemsin ya hamilede yaptın kızı:)) benim dersler başladı bir taraftan kızım bir taraftan temizlik zor gelirim artik:))) şaka tabi elimden geldiğince katilacağım
Disipline Girmis BirKadin Disipline Girmis BirKadin ıhlamur kaynat canım varsa
Abbbowww yangııın var diye bağır :KK53:
Ders deme Allah aşkına, matematikten nefret ediyorum bi kurtulmadım gitti. :KK43:

Ihlamur yok limonlu çay içiyorum
Kız siz ne temizliği yapıyosunuz böyle, derin temizlik mi?

Abbbowww yangııın var diye bağır :KK53:
Ders deme Allah aşkına, matematikten nefret ediyorum bi kurtulmadım gitti. :KK43:

Ihlamur yok limonlu çay içiyorum
Kız siz ne temizliği yapıyosunuz böyle, derin temizlik mi?
Oda iyi gelir inşallah.Yok canım günlük temizlik için yazdim öyle. Şu an derinden yaptik perde halı doğum sonrası yapamamiştim ondan öyle uzun sürdü maalesef:) çocuklu ev olunca batiyor
Benim matematik değilde bu ingilizceyi napcam geçemiyorum ya strese girdim gene:/

Oda iyi gelir inşallah.Yok canım günlük temizlik için yazdim öyle. Şu an derinden yaptik perde halı doğum sonrası yapamamiştim ondan öyle uzun sürdü maalesef:) çocuklu ev olunca batiyor
Benim matematik değilde bu ingilizceyi napcam geçemiyorum ya strese girdim gene:/
He anladım kolay gelsin canım , ingiliççe mi o ne yeniyor mu :27: o kdar alakasızım :deli:

Yaa bitir o zaman :KK66:)

Enerji verici macun :deli::deli:
İnşallah kuzum dua et bacına:) akşamlari 1 saat çalışırsam yeter ;)
He anladım kolay gelsin canım , ingiliççe mi o ne yeniyor mu :KK53: o kdar alakasızım :deli:
ablam ingilizce öğretmeni :)) başka şehirde ama çok ters anlamadim dersem kavga çıkacak:))). Bende ilkokuldan öğrendiğim kadariyla biliyorum 2 senedir geçemedim:(

Back