- 15 Ekim 2016
- 22.626
- 1
- 129.891
- 598
Hiç internet üzerinden denedin mi canım ?İnşallah kuzum dua et bacına:) akşamlari 1 saat çalışırsam yeter
ablam ingilizce öğretmeni :)) başka şehirde ama çok ters anlamadim dersem kavga çıkacak:))). Bende ilkokuldan öğrendiğim kadariyla biliyorum 2 senedir geçemedim
Wuuu diyosun:))Cok şükür o macunlara ihtiyacımz yok
Yok canım,çıkmuş sorular falan diyorlarda ingilizceyi bulamadim:))Hiç internet üzerinden denedin mi canım ?
Yok hani konusu belliyse videolar yok mu? Ya da ben seni tam anlamadımYok canım,çıkmuş sorular falan diyorlarda ingilizceyi bulamadim:))
2. @OmerinHanifesi :)))Cok şükür o macunlara ihtiyacımz yok
Olabilir araştiracağım konu anlatimi bile kitapta ingilizce ne anlıyorsak artikYok hani konusu belliyse videolar yok mu? Ya da ben seni tam anlamadım
Kız herkesin bebesi birmi:// benim yeğenimi ablam uyandirip süt verirdi öyle uykucuydu benimki diil napiiim
İşte onun için diyorum ben de canım. Ben sınava hep internetteki videolarla hazırlandım . Bildiğim iki sayısal bilgiyi nete borçluyum :)Olabilir araştiracağım konu anlatimi bile kitapta ingilizce ne anlıyorsak artik
Hehe anamızı ağlatiyorlar:)) bakcam bende.bölüm neydi senin canımİşte onun için diyorum ben de canım. Ben sınava hep internetteki videolarla hazırlandım . Bildiğim iki sayısal bilgiyi nete borçluyum :)
Hahahaha tabi tabi :))Kız herkesin bebesi birmi:// benim yeğenimi ablam uyandirip süt verirdi öyle uykucuydu benimki diil napiiim
Benim muhabbetler buralari açmaz balım ya :))) buralar eglenceli yerler ben dertliyim
Benim muhabbetler buralari açmaz balım ya :))) buralar eglenceli yerler ben dertliyim
Hahaaa,,yok burda bayaa eskiyim kac sene oldu hatırlamıyorum bilee
Hayırlısıyla bitirirsin canım inşallah :) siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler canımHehe anamızı ağlatiyorlar:)) bakcam bende.bölüm neydi senin canım
Ne diyetiBizde kocişkomla diyete giriyoz daha macun falanda yiyemeyik
Olcan inş.
İnsan alışınca da çok rahat ediyor ama dimi hafif yiyince rahatsızlık hissetmiyorsun. Bizde abur cuburu bırakıp kuruyemiş yemeye başladık. Tabi benim browniyi saymaOlcan inş.
Düz bildiğimiz diyetyani yedimlerimize dikkat ediyoruz mesela gazlı içecek kesinlikle içmiyoruz akşamları salata yiyoruz ama yemekli salata gibi içinde tavuk, sebze ton balığı tarzında oluyor boş salata değil ayran 2 dilim ekmek gibi guzel oluyor :)
Gündüz de ben evde işte kahvaltı ara meyve öyle bişeylergecen marttan mayısa kadar
süper sistem oturtmuştuk ayaklarım kırıldı düZen bozuldugene başlicaz işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?