- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.773
- 518
Görüşürüz :) iyi gezmeler :)Koş koş bende gezmeye gidicem zaten aksam görüşürüz artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Görüşürüz :) iyi gezmeler :)Koş koş bende gezmeye gidicem zaten aksam görüşürüz artık
Amin canım inşallah sen de öyle. Erkek kardeşimde uluslararası ilişkiler okudu o mezun oldu geçen sene darısı bizim başımıza:)Hayırlısıyla bitirirsin canım inşallah :) siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler canım
Oyyy deranım çok sağol canım benimnameaver canum geçmiş olsun ben sana çorba yaparim süt kaynatirim
Nasıl oldun canım ? Kime baksam grip havalar soğudu artikOyyy deranım çok sağol canım benim
İçmiş kadar oldum
Amin inşallah canımAmin canım inşallah sen de öyle. Erkek kardeşimde uluslararası ilişkiler okudu o mezun oldu geçen sene darısı bizim başımıza:)
Salgın varmış canımNasıl oldun canım ? Kime baksam grip havalar soğudu artik
halen test yapmadın mı :)Amin inşallah canım
Hayırhalen test yapmadın mı :)
gelen giden var mı
Bazılarında ki bu meraksızlık git la test yapmadan da gelme yeni üye diye etiketlerim bak seni
hayırgelen giden var mı
Bazılarında ki bu meraksızlık git la test yapmadan da gelme yeni üye diye etiketlerim bak seni
Ben bilmem söyle kocacığına test alsın 12 olmadan bekliyoruz yoksa sana mobbing miydi neydi onu uygulicaz doğru bile yazamıyorum inş. Uygulayabilirimhayır
Ya ondan değil de gribim bugün kötü oldum kafam sersem gibi , aylak aylak geziyorum , tamamen ilgi alanımın dışındaydı
Hamileliğin belirtilerinden biridir griphayır
Ya ondan değil de gribim bugün kötü oldum kafam sersem gibi , aylak aylak geziyorum , tamamen ilgi alanımın dışındaydı
Abbowww kız yoksam sende miHamileliğin belirtilerinden biridir grip
Aklında bulunsun :)
Yok benimki tamamen salgından sebepAbbowww kız yoksam sende mi
Duşda mı işe yaramıyor aldın mı şanlıdan bak gece gene uyuyamazsın üstünde ne var diye sorarsın banaYok benimki tamamen salgından sebep
Macun mu deneyip onaylayan varsa tarifi alayım
Geldim geldim :))
Gecmiş olsun ablacimİnsan şu hasta gadına 1 şişe sütle 1 paket petibör püskevit alıp geçmiş olsuna gelirdi
Ne zaman gı neydi o macun @NickimTam13HarfTarafımızdan denendi onaylandı
Gecmiş olsun ablacim
Yok bu gece bayılırım artıkDuşda mı işe yaramıyor aldın mı şanlıdan bak gece gene uyuyamazsın üstünde ne var diye sorarsın bana
Teşekkür ederim ^_^Tarafımızdan denendi onaylandı
Gecmiş olsun ablacim