- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.746
- 518
Görüşürüz :) iyi gezmeler :)Koş koşbende gezmeye gidicem zaten aksam görüşürüz artık
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görüşürüz :) iyi gezmeler :)Koş koşbende gezmeye gidicem zaten aksam görüşürüz artık
![]()
Amin canım inşallah sen de öyle. Erkek kardeşimde uluslararası ilişkiler okudu o mezun oldu geçen sene darısı bizim başımıza:)Hayırlısıyla bitirirsin canım inşallah :) siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler canım
Oyyy deranım çok sağol canım benim
Oyyy deranım çok sağol canım benim
İçmiş kadar oldum![]()
Amin inşallah canımAmin canım inşallah sen de öyle. Erkek kardeşimde uluslararası ilişkiler okudu o mezun oldu geçen sene darısı bizim başımıza:)
Salgın varmış canımNasıl oldun canım ? Kime baksam grip havalar soğudu artik
halen test yapmadın mı :)Amin inşallah canım![]()
Hayırhalen test yapmadın mı :)
gelen giden var mı
Bazılarında ki bu meraksızlık
hayırgelen giden var mı![]()
Bazılarında ki bu meraksızlıkgit la test yapmadan da gelme
yeni üye diye etiketlerim bak seni
![]()
Ben bilmem söyle kocacığına test alsın 12 olmadan bekliyoruz yoksa sana mobbing miydi neydi onu uygulicazhayır
![]()
Ya ondan değil de gribim bugün kötü oldum kafam sersem gibi , aylak aylak geziyorum , tamamen ilgi alanımın dışındaydı![]()
Hamileliğin belirtilerinden biridir griphayır
![]()
Ya ondan değil de gribim bugün kötü oldum kafam sersem gibi , aylak aylak geziyorum , tamamen ilgi alanımın dışındaydı![]()
AbbowwwHamileliğin belirtilerinden biridir grip
Aklında bulunsun :)
Yok benimki tamamen salgından sebepAbbowwwkız yoksam sende mi
![]()
Duşda mı işe yaramıyorYok benimki tamamen salgından sebep![]()
Macun mudeneyip onaylayan varsa tarifi alayım
![]()
Geldim geldim :))
Gecmiş olsun ablacimİnsan şu hasta gadına 1 şişe sütle 1 paket petibör püskevit alıp geçmiş olsuna gelirdi![]()
Ne zaman gı neydi o macunTarafımızdan denendi onaylandı
Gecmiş olsun ablacim![]()
Yok bu gece bayılırım artıkDuşda mı işe yaramıyoraldın mı şanlıdan bak gece gene uyuyamazsın üstünde ne var diye sorarsın bana
![]()
Teşekkür ederim ^_^Tarafımızdan denendi onaylandı
Gecmiş olsun ablacim![]()