• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstek üzerine geyik :))) sabahlar olmasın :)

İnşallah kuzum dua et bacına:) akşamlari 1 saat çalışırsam yeter :KK66:

ablam ingilizce öğretmeni :)) başka şehirde ama çok ters anlamadim dersem kavga çıkacak:))). Bende ilkokuldan öğrendiğim kadariyla biliyorum 2 senedir geçemedim:KK43:
Hiç internet üzerinden denedin mi canım ?

Olabilir araştiracağım konu anlatimi bile kitapta ingilizce ne anlıyorsak artik:KK12:
İşte onun için diyorum ben de canım. Ben sınava hep internetteki videolarla hazırlandım . Bildiğim iki sayısal bilgiyi nete borçluyum :)

Ne diyeti :KK53:
Ben de browni gömdüm şimdi :olamaz: regl olcam ya cnm tatlı çekiyor nisankralicesi nisankralicesi :63:
Olcan inş. :27:
Düz bildiğimiz diyet :70: yani yedimlerimize dikkat ediyoruz mesela gazlı içecek kesinlikle içmiyoruz akşamları salata yiyoruz ama yemekli salata gibi içinde tavuk, sebze ton balığı tarzında oluyor boş salata değil ayran 2 dilim ekmek gibi guzel oluyor :)
Gündüz de ben evde işte kahvaltı ara meyve öyle bişeyler :27: gecen marttan mayısa kadar
süper sistem oturtmuştuk ayaklarım kırıldı düZen bozuldu :olamaz:gene başlicaz işte :dua:

Olcan inş. :KK53:
Düz bildiğimiz diyet :KK70: yani yedimlerimize dikkat ediyoruz mesela gazlı içecek kesinlikle içmiyoruz akşamları salata yiyoruz ama yemekli salata gibi içinde tavuk, sebze ton balığı tarzında oluyor boş salata değil ayran 2 dilim ekmek gibi guzel oluyor :)
Gündüz de ben evde işte kahvaltı ara meyve öyle bişeyler :KK53: gecen marttan mayısa kadar
süper sistem oturtmuştuk ayaklarım kırıldı düZen bozuldu :olamaz:gene başlicaz işte :dua:
İnsan alışınca da çok rahat ediyor ama dimi hafif yiyince rahatsızlık hissetmiyorsun. Bizde abur cuburu bırakıp kuruyemiş yemeye başladık. Tabi benim browniyi sayma :sus:

Back