- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.687
- 518
Selam ♡Selam ben yeniyimmm
Önce bi kalp krizi geçirdik sayende =/Hahah niisan alemsin ya hamilede yaptın kızı:)) benim dersler başladı bir taraftan kızım bir taraftan temizlik zor gelirim artik:))) şaka tabi elimden geldiğince katilacağım
Disipline Girmis BirKadin ıhlamur kaynat canım varsa
NedenSelam ♡
Önce bi kalp krizi geçirdik sayende =/
Sizde mi macunu gördünüz
Gelmiyecem dedin ya =/
Yok canım gelirim çok aktif olamam belki. Hamilelikten ötürü geçen sene dondurmuştum okulu son 4.sınıftayim bitireyim diplomamı alayim bari :)Sizde mi macunu gördünüz
Gelmiyecem dedin ya =/
Okşanmayı seviyom heraldeBi dk uslu dursan okşamycaklar
Çıldırtiler beniHiç göremiyoruz seni artıktut kendini
Bende üye olarak yeni sandım yoksa git la burdan dicektimSelam ben yeniyimmm
Ne okulu kız :)Yok canım gelirim çok aktif olamam belki. Hamilelikten ötürü geçen sene dondurmuştum okulu son 4.sınıftayim bitireyim diplomamı alayim bari :)
Valla bazen yazasım geliyo amaan diyorum bunun için banlı kalmaya değmez:) laf soksamda tartişmamaya çalışıyorumOkşanmayı seviyom heralde
Çıldırtiler beni
Bende üye olarak yeni sandım yoksa git la burdan dicektim
Hahaah görmediniz miNe macunuuu
Abbbowww yangııın var diye bağırHahah niisan alemsin ya hamilede yaptın kızı:)) benim dersler başladı bir taraftan kızım bir taraftan temizlik zor gelirim artik:))) şaka tabi elimden geldiğince katilacağım
Disipline Girmis BirKadin ıhlamur kaynat canım varsa
Üniversite:)) açıktan okuyorumNe okulu kız :)
Hahaah görmediniz mineyse soylemiyim daha yeni geldin sonra bunlar sapık diyip kacma :)
Oda iyi gelir inşallah.Yok canım günlük temizlik için yazdim öyle. Şu an derinden yaptik perde halı doğum sonrası yapamamiştim ondan öyle uzun sürdü maalesef:) çocuklu ev olunca batiyorAbbbowww yangııın var diye bağır
Ders deme Allah aşkına, matematikten nefret ediyorum bi kurtulmadım gitti.
Ihlamur yok limonlu çay içiyorum
Kız siz ne temizliği yapıyosunuz böyle, derin temizlik mi?
Yaa bitir o zamanÜniversite:)) açıktan okuyorum
Enerji verici macunGörmedim eski sayfaları karıştırmadimsöyle söyle
He anladım kolay gelsin canım , ingiliççe mi o ne yeniyor muOda iyi gelir inşallah.Yok canım günlük temizlik için yazdim öyle. Şu an derinden yaptik perde halı doğum sonrası yapamamiştim ondan öyle uzun sürdü maalesef:) çocuklu ev olunca batiyor
Benim matematik değilde bu ingilizceyi napcam geçemiyorum ya strese girdim gene:/
İnşallah kuzum dua et bacına:) akşamlari 1 saat çalışırsam yeterYaa bitir o zaman)
Enerji verici macun
ablam ingilizce öğretmeni :)) başka şehirde ama çok ters anlamadim dersem kavga çıkacak:))). Bende ilkokuldan öğrendiğim kadariyla biliyorum 2 senedir geçemedimHe anladım kolay gelsin canım , ingiliççe mi o ne yeniyor muo kdar alakasızım
Yaa bitir o zaman)
Enerji verici macun
Yaa bitir o zaman)
Enerji verici macun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?