İstek üzerine geyik :))) sabahlar olmasın :)

7 gün mi oldu geçeli :) eğer hamileysen keseyi bile görebilirsiniz

Onu anladım canım regl sancisi dişinda birşey yoksa yeğenim göbüşünde olabilir:)) bak nisan keseyi bile gördü

Allah seni napsın
yok geçen ay 2 sinde olmuştum. Bazen 28 bazen 30 günde oluyorum. 5 gün geçti yani
Göğsümdeki şişlikler ve acı dışında başka birşeyim yok

Nisana kalsa haftaya doğurucam zaten

yok geçen ay 2 sinde olmuştum. Bazen 28 bazen 30 günde oluyorum. 5 gün geçti yani

Hahaha neyse kuzum şaka bi yana hakkında hayırlısı olsun ♡ bu kadar hamile kalmak isteyen kişi arasında kalırsan yani vardır bunda da bi hayır ♡

Haftaya cinsiyeti öğreniriz artik:))) hayirlisi olsun ben de hiç istemiyordum ilk evlendiğim sene sonu hamile kaldım o istemeyen ben gitti deli gibi sevinen biri geldisonra kaybettim karnımda kürtaj oldum baya üzülmüştüm,sonra deli gibi istedim olmadi:))) 3 sene sonra oldu anca,seninkisi inşallah öyle olmaz tabi anlatmamın nedeni bazen biz istemesek bile birşey oluyorsa olması gerektiği içindir Rabbim hayirlisini nasip etsin kuzum

Hahaha neyse kuzum şaka bi yana hakkında hayırlısı olsun ♡ bu kadar hamile kalmak isteyen kişi arasında kalırsan yani vardır bunda da bi hayır ♡

aynen kızlar haklısınız, ben çok tecrübe ettim bugüne kadar mutlaka bi hayır oluyor her işte, şer de.. bilemeyiz.Rabbim ne gösterirse onu yaşayacağız. Sağlığımıza birşey olmasın yeter ki , herşey hallolur . Hayırlısı

Nisan nöbetçi aktara gitti herhalde :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…