- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.204
- 208
Olabilir:)) bence yarin sen soluğu aktarda alacaksın ben utanirim ya gidip almayaYaaa =/ hamile kalınca durgunlastin o zaman
Eşine macun sana keçi boynuzu pekmezi sonra sabahlar olmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilir:)) bence yarin sen soluğu aktarda alacaksın ben utanirim ya gidip almayaYaaa =/ hamile kalınca durgunlastin o zaman
Onu bulabilene aşk olsun:)) eşime yedirsemde kendiminde bişeyler yemem lazim enerji yükseltici
Aman hamile kalmak için dersinOlabilir:)) bence yarin sen soluğu aktarda alacaksın ben utanirim ya gidip almaya
Yaaa =/ hamile kalınca durgunlastin o zaman
Kucağimda bebeyle ahahahaAman hamile kalmak için dersin
Kefirmi hiç içmedim içeriği nedir kefirin bakiyim :)))Kefir tüket bak adamın rüyasına sokuyo pekmez falan ye
Kefirmi hiç içmedim içeriği nedir kefirin bakiyim :)))
Ciddi ciddi varmışFaydalarına bak
Olmadı dahaRegl ne durumda peki :)
Bacım emzirenlerin kullanabileceği bir şey bul şuna yoksa eniste bosayacak
bekliom eli kulağında sankiAdres ver test yolluyorum
Evet iyi geliyormuşFaydalarına bak
Nasıl kulağında:)) yarında bekle olmazsan test alOlmadı daha
bekliom eli kulağında sanki
Reglin eli kulağında diyorumNasıl kulağında:)) yarında bekle olmazsan test al
7 gün mi oldu geçeli :) eğer hamileysen keseyi bile görebilirsinizReglin eli kulağında diyorum
Bakalım pazartesi bir olsun da
Onu anladım canım regl sancisi dişinda birşey yoksa yeğenim göbüşünde olabilir:)) bak nisan keseyi bile gördüReglin eli kulağında diyorum
Bakalım pazartesi bir olsun da
Allah seni napsın7 gün mi oldu geçeli :) eğer hamileysen keseyi bile görebilirsiniz
7 gün mi oldu geçeli :) eğer hamileysen keseyi bile görebilirsiniz
Onu anladım canım regl sancisi dişinda birşey yoksa yeğenim göbüşünde olabilir:)) bak nisan keseyi bile gördü
yok geçen ay 2 sinde olmuştum. Bazen 28 bazen 30 günde oluyorum. 5 gün geçti yaniAllah seni napsın
Hahaha neyse kuzum şaka bi yana hakkında hayırlısı olsun ♡ bu kadar hamile kalmak isteyen kişi arasında kalırsan yani vardır bunda da bi hayır ♡yok geçen ay 2 sinde olmuştum. Bazen 28 bazen 30 günde oluyorum. 5 gün geçti yani
Göğsümdeki şişlikler ve acı dışında başka birşeyim yok
Nisana kalsa haftaya doğurucam zaten
Haftaya cinsiyeti öğreniriz artik:))) hayirlisi olsun ben de hiç istemiyordum ilk evlendiğim sene sonu hamile kaldım o istemeyen ben gitti deli gibi sevinen biri geldisonra kaybettim karnımda kürtaj oldum baya üzülmüştüm,sonra deli gibi istedim olmadi:))) 3 sene sonra oldu anca,seninkisi inşallah öyle olmaz tabi anlatmamın nedeni bazen biz istemesek bile birşey oluyorsa olması gerektiği içindir Rabbim hayirlisini nasip etsin kuzumyok geçen ay 2 sinde olmuştum. Bazen 28 bazen 30 günde oluyorum. 5 gün geçti yani
Göğsümdeki şişlikler ve acı dışında başka birşeyim yok
Nisana kalsa haftaya doğurucam zaten
Hahaha neyse kuzum şaka bi yana hakkında hayırlısı olsun ♡ bu kadar hamile kalmak isteyen kişi arasında kalırsan yani vardır bunda da bi hayır ♡
aynen kızlar haklısınız, ben çok tecrübe ettim bugüne kadar mutlaka bi hayır oluyor her işte, şer de.. bilemeyiz.Rabbim ne gösterirse onu yaşayacağız. Sağlığımıza birşey olmasın yeter ki , herşey hallolur . HayırlısıHaftaya cinsiyeti öğreniriz artik:))) hayirlisi olsun ben de hiç istemiyordum ilk evlendiğim sene sonu hamile kaldım o istemeyen ben gitti deli gibi sevinen biri geldisonra kaybettim karnımda kürtaj oldum baya üzülmüştüm,sonra deli gibi istedim olmadi:))) 3 sene sonra oldu anca,seninkisi inşallah öyle olmaz tabi anlatmamın nedeni bazen biz istemesek bile birşey oluyorsa olması gerektiği içindir Rabbim hayirlisini nasip etsin kuzum
Nisan nöbetçi aktara gitti herhalde :))aynen kızlar haklısınız, ben çok tecrübe ettim bugüne kadar mutlaka bi hayır oluyor her işte, şer de.. bilemeyiz.Rabbim ne gösterirse onu yaşayacağız. Sağlığımıza birşey olmasın yeter ki , herşey hallolur . Hayırlısı