• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstek üzerine geyik :))) sabahlar olmasın :)

7 gün mi oldu geçeli :) eğer hamileysen keseyi bile görebilirsiniz :KK70:

Onu anladım canım regl sancisi dişinda birşey yoksa yeğenim göbüşünde olabilir:)) bak nisan keseyi bile gördü:KK70:

Allah seni napsın:KK70:
yok geçen ay 2 sinde olmuştum. Bazen 28 bazen 30 günde oluyorum. 5 gün geçti yani
Göğsümdeki şişlikler ve acı dışında başka birşeyim yok :olamaz:

Nisana kalsa haftaya doğurucam zaten :KK53:

yok geçen ay 2 sinde olmuştum. Bazen 28 bazen 30 günde oluyorum. 5 gün geçti yani

Hahaha :D neyse kuzum şaka bi yana hakkında hayırlısı olsun ♡ bu kadar hamile kalmak isteyen kişi arasında kalırsan yani vardır bunda da bi hayır ♡

Haftaya cinsiyeti öğreniriz artik:))) hayirlisi olsun ben de hiç istemiyordum ilk evlendiğim sene sonu hamile kaldım o istemeyen ben gitti deli gibi sevinen biri geldi:KK51:sonra kaybettim karnımda kürtaj oldum baya üzülmüştüm,sonra deli gibi istedim olmadi:))) 3 sene sonra oldu anca,seninkisi inşallah öyle olmaz tabi anlatmamın nedeni bazen biz istemesek bile birşey oluyorsa olması gerektiği içindir Rabbim hayirlisini nasip etsin kuzum:KK200:

Hahaha :KK70: neyse kuzum şaka bi yana hakkında hayırlısı olsun ♡ bu kadar hamile kalmak isteyen kişi arasında kalırsan yani vardır bunda da bi hayır ♡

Haftaya cinsiyeti öğreniriz artik:))) hayirlisi olsun ben de hiç istemiyordum ilk evlendiğim sene sonu hamile kaldım o istemeyen ben gitti deli gibi sevinen biri geldi:KK51:sonra kaybettim karnımda kürtaj oldum baya üzülmüştüm,sonra deli gibi istedim olmadi:))) 3 sene sonra oldu anca,seninkisi inşallah öyle olmaz tabi anlatmamın nedeni bazen biz istemesek bile birşey oluyorsa olması gerektiği içindir Rabbim hayirlisini nasip etsin kuzum:KK200:
aynen kızlar haklısınız, ben çok tecrübe ettim bugüne kadar mutlaka bi hayır oluyor her işte, şer de.. bilemeyiz.Rabbim ne gösterirse onu yaşayacağız. Sağlığımıza birşey olmasın yeter ki , herşey hallolur . Hayırlısı :KK200:

aynen kızlar haklısınız, ben çok tecrübe ettim bugüne kadar mutlaka bi hayır oluyor her işte, şer de.. bilemeyiz.Rabbim ne gösterirse onu yaşayacağız. Sağlığımıza birşey olmasın yeter ki , herşey hallolur . Hayırlısı :KK200:
Nisan nöbetçi aktara gitti herhalde :))

Back