- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.687
- 518
Usutmuste olabilirsin =/ dikkat et kuzum havalar soğudu bayaJust için dedim regl olmuştur diye. Benimkisi ya yemek yada üşüttüm şu evi silsek sersek ısınacakti biraz bide oda değiştirecez kışın küçük odaya geçiyoruz ısınıyo diye
Aynen valla donuyoruz. Bide üst baş almam lazim biraz geçen kış hamileydim hep gebeliklerle geçti:)) termal çorap giydim şimdiUsutmuste olabilirsin =/ dikkat et kuzum havalar soğudu baya
Yok kiz =/ o kadar almaz =/Bu arada bibi 1 ay ceza aldı herhalde hala gelmedi:/
Ay ay bacım ne diyim sana benAynen valla donuyoruz. Bide üst baş almam lazim biraz geçen kış hamileydim hep gebeliklerle geçti:)) termal çorap giydim şimdiayaklarimi ısıtıyo baya
Canım ondan demedim yahuu, bebeli olanlar hep öyle şikayet ediyor da :))Niye yav bibininde bebesi var benim neyim eksik libidosuz yaşamaya mahkumuyum çocuğum var diye aşk olsun şuan sana çok kırıldım
HaHaha niye kız termal dediğime bakma yaşlılarınki gibi değil kırmızı rengi soket çorapYok kiz =/ o kadar almaz =/
Ay ay bacım ne diyim sana ben
Sevinirim eşimede bir reçeteBuluruz başka afrodizyaklar
Regl ne durumda peki :)Neeee çift çizgi midaha test yapmadım kiiii
Bacım emzirenlerin kullanabileceği bir şey bul şuna yoksa eniste bosayacakBuluruz başka afrodizyaklar
Adres ver test yolluyorumNeeee çift çizgi midaha test yapmadım kiiii
Bacı ben sana ne dedim enişte benden beter dua etsin ben onu boşamiyim:)))Regl ne durumda peki :)
Bacım emzirenlerin kullanabileceği bir şey bul şuna yoksa eniste bosayacak
Regl ne durumda peki :)
Bacım emzirenlerin kullanabileceği bir şey bul şuna yoksa eniste bosayacak
Konusamiyoruz ki bacım =/ geliyor 1 saat durup banlanıyorBibiden alsanıza tüyoları
Devlet sırrı gibi demez de, doğuştan der
Sevinirim eşimede bir reçete
60 yasa o etki oluyorsa 35 yasa ne olur demiyim yaniŞu ortada dolanan macunu eşin yesin işte
Konusamiyoruz ki bacım =/ geliyor 1 saat durup banlanıyor
Onu bulabilene aşk olsun:)) eşime yedirsemde kendiminde bişeyler yemem lazim enerji yükselticiBibiden alsanıza tüyoları
Devlet sırrı gibi demez de, doğuştan der
Yaaa =/ hamile kalınca durgunlastin o zamanValla ben de ban yemekten bağımlılık yaptı heran banlanıcam diye bekliyorum
Eşine macun sana keçi boynuzu pekmeziOnu bulabilene aşk olsun:)) eşime yedirsemde kendiminde bişeyler yemem lazim enerji yükseltici
Bilemiyciim60 yasa o etki oluyorsa 35 yasa ne olur demiyim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?