- 15 Ekim 2016
- 22.626
- 1
- 129.891
- 598
Sevim koşşşşşşşBen bugün raporluyum :) sen devam et
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevim koşşşşşşşBen bugün raporluyum :) sen devam et
Sevim koşşşşşşş
Takılıyorum canım valla ne desen yeridir benden adam olmazCanım ondan demedim yahuu, bebeli olanlar hep öyle şikayet ediyor da :))
dünde yazdim benim bebiş 7aylık gece uykusu yok çok uykusuz kaldiğim için böyle oldum anca uykusu düzene gircek öyle bence düzelirim
Aminn cümlemizinkini sen de sağlıkla kucağına al inşallah:) herkes geçiyor ayni yollardan napalımYa evet kesinlikle çok etkiliyor. Allah bağışlasın bebeğini. O işe harcayacağın enerjiyi uyumaya harcamak istiyosun... O kara gunler benim de kapımda :)
Günaydınn tatlımPazar olunca buralar boş kalmış :)
Nasılsın aşkım ? ♡☆♡☆♡Günaydınn tatlım
İyiyim tatlım sağol elayi ayağimda sallıyodum uyudu nihayet bende temizliğe devam ediyim dedim:)) sen nasıl oldun geçtimi sıkıntınNasılsın aşkım ? ♡☆♡☆♡
Bitmedi mı halen :))İyiyim tatlım sağol elayi ayağimda sallıyodum uyudu nihayet bende temizliğe devam ediyim dedim:)) sen nasıl oldun geçtimi sıkıntın
Yok dün annemlere gidicem demiştim ya akşam geç döndüm:) mola vermiştim bi günBitmedi mı halen :))
Geçti çok şükür ♡
Eşin evdeyse beraber bitirin artık :)Yok dün annemlere gidicem demiştim ya akşam geç döndüm:) mola vermiştim bi gün
Oh geçtiğine sevindim uzak dursun sıkıntı hepimizden
Evet yardım edicekmiş kızım üşümesin diye diyorEşin evdeyse beraber bitirin artık :)
Macun mu deneyip onaylayan varsa tarifi alayımBibibella artık bi topiginde dur bibi :) macun araştırma ya başladık artık :)
Hazir satılıyor bacım :)) hatta N NickimTam13Harf baya bi satmış :))Macun mu deneyip onaylayan varsa tarifi alayım
Biz buraya senden taktik almaya geliyorduk amaMacun mu deneyip onaylayan varsa tarifi alayım