- 8 Aralık 2012
- 10.610
- 6.977
- 248
Maşallah ♡ kizmi ilki :)
Cinsiyeti belli mı 2. 'nin :)
İlki erkek :) cinsiyet belli değil daha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah ♡ kizmi ilki :)
Cinsiyeti belli mı 2. 'nin :)
Yaa kız olabilir o zaman :)İlki erkek :) cinsiyet belli değil daha
Yaa kız olabilir o zaman :)
InsalllahHayırlısıyla inşallah öyledir :)
Bak kullanılmıyomuş nisankralicesi nisanım:))" Macunun hamile ve emziren kadınlar ile kalp hastaları tarafından kullanılması tavsiye edilmemektedir. "
Üşenmedim sitesinde buldum
Keçi boynuzu pekmezinde sıkıntı olmaz amaBak kullanılmıyomuş nisankralicesi nisanım:))
Alcam ondan içiyorum zaten kansızlığım için,eşimede yediririm:)) doğruluğu varmı ama libido arttırıcı özelliği yaniKeçi boynuzu pekmezinde sıkıntı olmaz ama
Yaaa tamam tamam gece 12 'den sonra neden gelmedigin belli oldu :))Alcam ondan içiyorum zaten kansızlığım için,eşimede yediririm:)) doğruluğu varmı ama libido arttırıcı özelliği yani
gene başladınnn nisannnn:))Yaaa tamam tamam gece 12 'den sonra neden gelmedigin belli oldu :))
Ne sadece ben kız anlamadım yaYaa Shizuka- sadece o zaman :)
Sen emzirmiyorsun ya hamile de değilsin sadece sen kullanabilirsin :)Ne sadece ben kız anlamadım ya
Tamam dedik ya canım alıcam dur hele günah keçisi ben oldum iyi miSen emzirmiyorsun ya hamile de değilsin sadece sen kullanabilirsin :)
Hahaha seni buralarda görmezsek anlarizTamam dedik ya canım alıcam dur hele günah keçisi ben oldum iyi mi
Yok daha neler bizim çocuklar saolsun bütün enerjimi alıyorlar :/Hahaha seni buralarda görmezsek anlariz
Işte bu enerji verecekYok daha neler bizim çocuklar saolsun bütün enerjimi alıyorlar :/
Eşiminde benden farkı yok onun üzerinde denemem lazım:) @JustHoldMe yok bu akşam napti acabaIşte bu enerji verecek
Enisteye var kız o zaman 60 yaşında dede bile nasıl yorum yapmış baksanaEşiminde benden farkı yok onun üzerinde denemem lazım:) @JustHoldMe yok bu akşam napti acaba
İşte denemek lazım bakalım noliyy:)) mideme ağrı girdi benimde lahana sarması yedim ondanmı bilmiyorum rennie çiğnedim birtane geçer inşallahEnisteye var kız o zaman 60 yaşında dede bile nasıl yorum yapmış baksana
Bilemiyorum çift çizgiyi gördü bayildi
Olabilir kuzum dikkat et =/İşte denemek lazım bakalım noliyy:)) mideme ağrı girdi benimde lahana sarması yedim ondanmı bilmiyorum rennie çiğnedim birtane geçer inşallah
Yada regl oldu ağrisi var iki ihtimal:)))
Just için dedim regl olmuştur diye. Benimkisi ya yemek yada üşüttüm şu evi silsek sersek ısınacakti biraz bide oda değiştirecez kışın küçük odaya geçiyoruz ısınıyo diyeOlabilir kuzum dikkat et =/
Regl zamanı geldi mi de :)