- 8 Aralık 2012
- 10.610
- 6.977
- 248
Doğal değil mi @derandiren emziriyorda
Şimdi doğal deyip herşeyi hamilelik ve emzirme döneminde kullanamıyoruz içinde elli çeşit bitki vardı onun, sakıncalı olabilir. Tabii ciddimisiniz bilemiyorum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğal değil mi @derandiren emziriyorda
Erkeklerde isteksizliğe çözüm bulmuşlar ey kk ahalisi duyduk duymadık demeyin
Yaa @Birfidandik sadece o zaman :)Şimdi doğal deyip herşeyi hamilelik ve emzirme döneminde kullanamıyoruz içinde elli çeşit bitki vardı onun, sakıncalı olabilir. Tabii ciddimisiniz bilemiyorum :)
Aboww :))) aklımızda bulunsun bu :)Ay bunu da bi amca yazmış
"Bir yıldan bu yana kullanıyorum.Bir çay kaşığı bana yetiyor.60 yaşında olmama rağmen bomba gibi oluyorum"
Aboww :))) aklımızda bulunsun bu :)
Tamam tamam kızlar okuyun bunlarıYaz kenara yaz yaz yaz
Kore Kırmızı Ginseng vardır bak onu da cinsel problemler için kullanıyolardı bunu da not et
Tamam tamam kızlar okuyun bunları
Sonra da bebis mi oldu tatlimBu ginsengin şurubu vardı bizde. Bigün dükkanda böyle bi kırgın bi halsizim yatacak yer arıyorum falan. Bi şişe bundan içtim aboo yarım saat geçmeden zımba gibi oldum hastalıktan eser kalmadı, bide elimde toz bezi temizliğe giriştim o kadar enerjik oldum acaip bişeydi o ya
Sonra da bebis mi oldu tatlim
Yaa buda aklımızda bulunsun :)Ay yok bekardım
Ama öyle cinsel dürtü değil de, harika bi zindelik vermişti.. Kendini çok sağlıklı hissediyosun o an.
Yaa buda aklımızda bulunsun :)
Yakinda gelecekBibi banlanmış tüh
Yakinda gelecek
Hep gel diyecem de hamilesin bacım çok takılma buralarda :)Gelsin gelsin bdvde geyik yapılmıyo hemen okşuyo yönetim ondan buraya geldim
Hep gel diyecem de hamilesin bacım çok takılma buralarda :)
Yaa bu kaçıncı :)Ben ilkini geyik topiklerinde doğurdum büyüttüm
Yaa bu kaçıncı :)
Maşallah ♡ kizmi ilki :)Bu ikinci :) ilki 3,5 yaşında