- 15 Ekim 2016
- 22.627
- 1
- 129.893
- 598
Ay valla çok uykum geldi, sabah sekizde kalktımUykunmu geldi şekerim :)) bu gecede herkes pek bi uykulu
Kurtulursun kurtulursun denemekte fayda varAhaha kız benimkine sökmez sinirlenince. bence o bile kurtarmaz beni
Canımcım bide beni düşün 7 den beri ayaktayim bebişle:)) uyu dinlen uyumak güzeldir oh misssAy valla çok uykum geldi, sabah sekizde kalktım
Bakcam duruma:)) fazla bişey değil ya 120 tl ama bu ay çok ödeme var kızımın bir sürü ihtiyacı var bana bişey alma demişti:))Kurtulursun kurtulursun denemekte fayda varne kadar harcadin kız net olarak
Aman ayarlar onu ya benceCanımcım bide beni düşün 7 den beri ayaktayim bebişle:)) uyu dinlen uyumak güzeldir oh misss
Bakcam duruma:)) fazla bişey değil ya 120 tl ama bu ay çok ödeme var kızımın bir sürü ihtiyacı var bana bişey alma demişti:))
Normalde sağolsun ne söylesem borç bile alsa kırmaz ama bu ay sıkıştık baya:)) uzan dinlen sende şekerim yorulmuşsundurAman ayarlar onu ya benceo kadar mesaiye kaldı karısı bi elbise almış çok mu ♡
Ben uyumaya devam edecem küçük acıkmış :)) doyurdum uyuttum sıra bende :) iyi geceler ♡ uyumaya gidiyorum giybetimi yapmayınNormalde sağolsun ne söylesem borç bile alsa kırmaz ama bu ay sıkıştık baya:)) uzan dinlen sende şekerim yorulmuşsundur
Hadi Allah rahatlık versinBen uyumaya devam edecem küçük acıkmış :)) doyurdum uyuttum sıra bende :) iyi geceler ♡ uyumaya gidiyorum giybetimi yapmayın
Sagol tatlim sanada ♡Hadi Allah rahatlık versinherkesler uyumuş zaten kim gıybetini yapcak gı:)))
Şiiiii 7 tane kruvasanım varAy valla çok uykum geldi, sabah sekizde kalktım
Hepsini yedin dimiGünaydın
e boğazHem de hepsini
Uyumasaydin erkenden
Bi dahakine uyarı mektubu yollarım öncedene boğaz
Ben nerden bileyim
Zahmet olmasınBi dahakine uyarı mektubu yollarım önceden
Pişireyim, cagirayimZahmet olmasın
Nebçim arkadaşsın pişir bi tepsi çağır
Ayyy tereyağı gibi olmasınPişireyim, cagirayimben hiç denemedim ,başarı yüzdem 0 :)))
Köşedeki bakkaldan şeyettiydim :))) gel sen koli koli alayım ,ayıpsın :)
No tereyağı , yes çikileta :) bunun içindeki yağ da en kötü yağdır hee :))Ayyy tereyağı gibi olmasın
Düşünmen yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?