- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.687
- 518
Sağol kuzum ♡Allah yardımcın olsun :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol kuzum ♡Allah yardımcın olsun :))
Sağol kuzum ♡
Sen nasılsın ya :)) napiyorsun ? ♡
Sen nasılsın ya :)) napiyorsun ? ♡
Internetin ne zaman yenileniyor :)Benim internetim yok işte mağdurum
Annemlerdeyim de wifi çekiyorum şimdi
Benimki geç geliyor nasılsa akşam ezanından sonra geçerim eve yetişir yemek falan
Ayın 10unda :))) 1 hafta kaldı hızını alamayıp YouTube da fazla vakit geçirince erken bitti paket ya o kadar video izlenir miInternetin ne zaman yenileniyor :)
Bir daha izlemeAyın 10unda :))) 1 hafta kaldı hızını alamayıp YouTube da fazla vakit geçirince erken bitti paket ya o kadar video izlenir mi
Bir daha izleme
YooYoksa beni özledin mi
Yaaa saka yapmıştımİyi tamam gidiyorum ben
Çok sağol canım darısı senin başına olsınİnşallah o günleri de görürüz
Çok güzel olmuş canım Allah daha güzel günlerini de göstersin inşallah :))
İnternetim paketim yok hayatım biliyorsun
O ortadan kaybolunca hep uyuyor zaten asla kabul etmez
Bu arada herkese günaydınnnn
Sende mi =/ temizlik çok yoruyor yanisankralicesi Rakika kız dedikoducular eşim 12 de çıktı bugün gündüz benim kız uyanık o yüzden gelemiyorum pek. Bide temizliğe giriştim halıları gönderdim 1 haftaya biter anca heryer batmış
Bibi gene gitmiş artik 1 gün bile bansız duramıyor. Protesto ediyoruz başlatın libido yerlerde libido yerlerde
Aynen işte kış temizliği canım bir kerede bitsin. Perşembe günü mutfak için birini çağirdim sadece mutfaği yapacak ama bir sürü iş var dahaSende mi =/ temizlik çok yoruyor ya
Aynen bende iki gündür uğraşıyorum daha da var =/Aynen işte kış temizliği canım bir kerede bitsin. Perşembe günü mutfak için birini çağirdim sadece mutfaği yapacak ama bir sürü iş var daha
Senin Allah bağışlasın 2 tane ne yaparsak yapalım çocuklu ev gerçekten temiz durmuyor yaAynen bende iki gündür uğraşıyorum daha da var =/
Artık 1 yaşına girdik bugün canım ama uyku yok:)) günde toplam 3-4 saat o da parça parçaSenin ikizler kaç aylıktı seda gece uyuyorlarmı,benim kız 7 aylık gece
Hala çok fazla uyanıyor deliriciiim