- 15 Ekim 2016
- 22.627
- 1
- 129.893
- 598
Ay valla çok uykum geldi, sabah sekizde kalktımUykunmu geldi şekerim :)) bu gecede herkes pek bi uykulu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay valla çok uykum geldi, sabah sekizde kalktımUykunmu geldi şekerim :)) bu gecede herkes pek bi uykulu
Kurtulursun kurtulursun denemekte fayda var ne kadar harcadin kız net olarakAhaha kız benimkine sökmez sinirlenince. bence o bile kurtarmaz beni
Canımcım bide beni düşün 7 den beri ayaktayim bebişle:)) uyu dinlen uyumak güzeldir oh misssAy valla çok uykum geldi, sabah sekizde kalktım
Bakcam duruma:)) fazla bişey değil ya 120 tl ama bu ay çok ödeme var kızımın bir sürü ihtiyacı var bana bişey alma demişti:))Kurtulursun kurtulursun denemekte fayda var ne kadar harcadin kız net olarak
Aman ayarlar onu ya bence o kadar mesaiye kaldı karısı bi elbise almış çok mu ♡Canımcım bide beni düşün 7 den beri ayaktayim bebişle:)) uyu dinlen uyumak güzeldir oh misss
Bakcam duruma:)) fazla bişey değil ya 120 tl ama bu ay çok ödeme var kızımın bir sürü ihtiyacı var bana bişey alma demişti:))
Normalde sağolsun ne söylesem borç bile alsa kırmaz ama bu ay sıkıştık baya:)) uzan dinlen sende şekerim yorulmuşsundurAman ayarlar onu ya bence o kadar mesaiye kaldı karısı bi elbise almış çok mu ♡
Ben uyumaya devam edecem küçük acıkmış :)) doyurdum uyuttum sıra bende :) iyi geceler ♡ uyumaya gidiyorum giybetimi yapmayınNormalde sağolsun ne söylesem borç bile alsa kırmaz ama bu ay sıkıştık baya:)) uzan dinlen sende şekerim yorulmuşsundur
Hadi Allah rahatlık versin herkesler uyumuş zaten kim gıybetini yapcak gı:)))Ben uyumaya devam edecem küçük acıkmış :)) doyurdum uyuttum sıra bende :) iyi geceler ♡ uyumaya gidiyorum giybetimi yapmayın
Sagol tatlim sanada ♡Hadi Allah rahatlık versin herkesler uyumuş zaten kim gıybetini yapcak gı:)))
Şiiiii 7 tane kruvasanım var gel bölüsekAy valla çok uykum geldi, sabah sekizde kalktım
Şiiiii 7 tane kruvasanım var gel bölüsek
Hepsini yedin dimiGünaydın
e boğazHem de hepsini
Uyumasaydin erkenden
Bi dahakine uyarı mektubu yollarım öncedene boğaz
Ben nerden bileyim
Zahmet olmasınBi dahakine uyarı mektubu yollarım önceden
Pişireyim, cagirayim ben hiç denemedim ,başarı yüzdem 0 :)))Zahmet olmasın
Nebçim arkadaşsın pişir bi tepsi çağır
Ayyy tereyağı gibi olmasınPişireyim, cagirayim ben hiç denemedim ,başarı yüzdem 0 :)))
Köşedeki bakkaldan şeyettiydim :))) gel sen koli koli alayım ,ayıpsın :)
No tereyağı , yes çikileta :) bunun içindeki yağ da en kötü yağdır hee :))Ayyy tereyağı gibi olmasın
Düşünmen yeter