- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.687
- 518
Hahaha aynen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha aynen
Hb bugünde hep dışardaydım bi giremedim doğru düzgün dişçiye gittim hastaneyi kapatıp geldik
Gecmis olsun disin mi agriyoHb bugünde hep dışardaydım bi giremedim doğru düzgün dişçiye gittim hastaneyi kapatıp geldik
Geçmiş olsun neyin varHb bugünde hep dışardaydım bi giremedim doğru düzgün dişçiye gittim hastaneyi kapatıp geldik
Gecmis olsun disin mi agriyo
Yok şükür sapasağlamlar diş taşı temizliği yaptırdım bide kontrol işte çürük falan varmı diye yokmuş gayet iyiymiş dişlerGeçmiş olsun neyin var
ne guzel benim agzimda saglam dis kalmadi.Yok şükür sapasağlamlar diş taşı temizliği yaptırdım bide kontrol işte çürük falan varmı diye yokmuş gayet iyiymiş dişler
Görümcemle gittik onda biraz sorunlu bir diş var o yüzden geç kaldık
Hep hamileliklerden oturu :)ne guzel benim agzimda saglam dis kalmadi.
Niye banlandin yine
Az rahat dur
Aman iyi olsun bibi ♡ diş önemliYok şükür sapasağlamlar diş taşı temizliği yaptırdım bide kontrol işte çürük falan varmı diye yokmuş gayet iyiymiş dişler
Görümcemle gittik onda biraz sorunlu bir diş var o yüzden geç kaldık
Benim biraz da genetik ama hamilelikte 4 dis gittiHep hamileliklerden oturu :)
Benimde dogumdan sonra felaket oldular
Yilbasimda komple elden gecicekler :)
ne guzel benim agzimda saglam dis kalmadi.
Niye banlandin yine
Az rahat dur
Ay ben diş kaybetmekten çok korktuğumdan sızlasa giderim dişçiden de korkmuyorum şükür :)Bibi dur sikayetin alasini yapcam
Bunlar varya bunlar kocalari atip gun yapiyolar :) libido topigi actin ammmaa buralar kurur soyliyim (gazi da verem )
Bide sayende tahinli corege sardim
Ficudumu bozdun bibibi lop lop gobek olcak
İyi sevindim
sebebi neydi kiHoş buldum kendini şikayet edip ve banlanan üye olarak
pışııkk smileysi yok mu yaKulağıma söyle o zaman
yediiirtmeeeem mucukksen de olmasan nisan yiyecek beni
Canım sıkıldıysa demek ama şimdi gene banlanmazsam iyidir yeminle çıldırtıyorlar benisebebi neydi ki
pışııkk smileysi yok mu ya
yediiirtmeeeem mucukk
Kız daha yeni geldinCanım sıkıldıysa demek ama şimdi gene banlanmazsam iyidir yeminle çıldırtıyorlar beni
Ay bi dur ha:/ 1 gün varsın 6 gün yoksunCanım sıkıldıysa demek ama şimdi gene banlanmazsam iyidir yeminle çıldırtıyorlar beni
mucuk canımsebebi neydi ki
pışııkk smileysi yok mu ya
yediiirtmeeeem mucukk
Hbderandiren benim pijamalar noldu yırtık pırtık
Bdv ye girem dedim psikolojim bozuldu yaa
Siz nasılsınız
Bibibella hoşgeldin
Buralardayım canımnameaver canımcım görünmüyosun :)