- 11 Mart 2016
- 11.339
- 49.002
- 598
Çevir çevir arada atla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çevir çevir arada atla
Yolladım canım gelmedimi:))) kış geldi ama yırtık olmaz yazın iyi hava alıyoda kışın popoyu sıcak tutmak lazımderandiren benim pijamalar noldu yırtık pırtık
Bdv ye girem dedim psikolojim bozuldu yaa
Siz nasılsınız
Bibibella hoşgeldin
Gelmedi yaa sıcak tutmak lazım ama nisankralicesi bin dediği gibi kocalar ne işe yarıyor ısıtsın
Yolladım canım gelmedimi:))) kış geldi ama yırtık olmaz yazın iyi hava alıyoda kışın popoyu sıcak tutmak lazım
Gelmedi yaa sıcak tutmak lazım ama nisankralicesi bin dediği gibi kocalar ne işe yarıyor ısıtsın
Yolladım canım gelmedimi:))) kış geldi ama yırtık olmaz yazın iyi hava alıyoda kışın popoyu sıcak tutmak lazım
Aynen sımcıcaklar kışın:)) nisankralicesi yine kayip yarın gelcek aa uyumuştum dicekGelmedi yaa sıcak tutmak lazım ama nisankralicesi bin dediği gibi kocalar ne işe yarıyor ısıtsın
Kesin uyuyordurAynen sımcıcaklar kışın:)) nisankralicesi yine kayip yarın gelcek aa uyumuştum dicek
Libidomu kıskanmayinKesin uyuyordur
Libidomu kıskanmayin
Yok kiz yoegunliktan mesajı bile zor yazıyorum nede o iş =/
Temizlikmi yaptın bebişmi yorduYok kiz yoegunliktan mesajı bile zor yazıyorum nede o iş =/
Ne aldınnisankralicesi Nisaaan eşiim gelince kavga çıkabilir bu ay bir sürü ödememiz var ve ben internetten alışveriş yaptım kapıda ödemeyle nasıl söylicem onu düşünüyorum
Ikiside =/ mutfağı tepeden tırnağa temizledim =/ duruda pek rahat durmadı =/ şimdi tekrar uyuyacamTemizlikmi yaptın bebişmi yordu
Senin ikizler kaç aylıktı seda gece uyuyorlarmı,benim kız 7 aylık geceKesin uyuyordur
Onun işine yarayacak birşey değil:)) kıyafet aldım vala gece gelince şenlik var:))Ne aldın
Ikiside =/ mutfağı tepeden tırnağa temizledim =/ duruda pek rahat durmadı =/ şimdi tekrar uyuyacam
Uykunmu geldi şekerim :)) bu gecede herkes pek bi uykulu
Artık gönlünü alırsın senOnun işine yarayacak birşey değil:)) kıyafet aldım vala gece gelince şenlik var:))
Kolaygelsin bacım benimde bu hafta temizlik var yarın halıları yolluyorum sonrada perdeler falan temizliğe girişecez
Tipine bakcam çok yorulmuşsa söylemicemArtık gönlünü alırsın sen
Başka bir şey uygulayacam diyorsun yaniTipine bakcam çok yorulmuşsa söylemicem
Ahaha kız benimkine sökmez sinirlenince. bence o bile kurtarmaz beniBaşka bir şey uygulayacam diyorsun yani