- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.720
- 798
Zevk aldin miHoş buldum kendini şikayet edip ve banlanan üye olarak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zevk aldin miHoş buldum kendini şikayet edip ve banlanan üye olarak
Bileydim alırdım başka birşeyden banlandım sandıydımZevk aldin mi
Kulağıma söyle o zamanBurda söyleyemem ayıp
Nasil yani bibi kendini mi banladinBileydim alırdım başka birşeyden banlandım sandıydım
Kız sen iyice alıştın beni etiketlemeye şikayet etmeye:)) iki kelimenden biri deran gelmiim oraaHahaha yaa çifte bak sigara da bi nasıl oyun yapıyorlar sen halen uykusuzum yorgunum diyorsun derandiren
Bakk hala
bibi şiddet bile var kurtar beniKız sen iyice alıştın beni etiketlemeye şikayet etmeye:)) iki kelimenden biri deran gelmiim oraa
sen de olmasan nisan yiyecek beniKız yorgundu dün
Sen kendine bak
Evet var tembelliğinize bahane bulmayiniz litfenbibi şiddet bile var kurtar beni
Sen ama etkiliyorsun kızlarıEvet var tembelliğinize bahane bulmayiniz litfen
Bicamalarımlamı etkiliyorum:/bi tek sen söyliyon nedense,gözüne beni kestirmişsinSen ama etkiliyorsun kızları
Insan sevdigiyle uğrasirmis ama ♡Bicamalarımlamı etkiliyorum:/bi tek sen söyliyon nedense,gözüne beni kestirmişsin
Ay canım bakk yelkenler indi şimdi gel sarilim:)))Insan sevdigiyle uğrasirmis ama ♡
sarılalım♡Ay canım bakk yelkenler indi şimdi gel sarilim:)))
Sıkı sıkı:)) ama sana güvenmiyorum niyeyse akşama gene başlarsin deranda deransarılalım♡
Yaa yok kız bundan sonra bırakıyorum ♡ seni çok sevecemSıkı sıkı:)) ama sana güvenmiyorum niyeyse akşama gene başlarsin deranda deran
Tımam o zaman şekerim bibi geldi yükseltir libidolarıYaa yok kız bundan sonra bırakıyorum ♡ seni çok sevecem
Alev alır buralarTımam o zaman şekerim bibi geldi yükseltir libidoları
Yeni bi fantezi duydun ya ogrenmeden duramazsin simdiBiri açıklayacak mı