- 31 Ekim 2016
- 5.053
- 22.469
- 268
Bende onu anlamıştımderandiren bende hamileyken eşimi sürekli taciz ediyordum adamın aklı çıkıyordu bebeğe birşey olur diye ki en son kanama olunca doktor yasaklamıştı
nisankralicesi kız neyi gosterecem çok fesatsın haha
Alt tarafı hasta ve yaşlı olduğumu gösterecektim
Kahve olsun yeter ki bı de ikizlerrrrAy ben o zaman kahve yaparım sizeee
Hahah hava alıyo ne güzel:)) hemen sipariş ediyorumOoo yırtık e sevdiğim
yok bacım ondada sanki düşüşler var eskisi gibi değil yaniŞimdi durum değişti değil mi
HerşeyBende onu anlamıştımbaşka ne olabilirdi ki :)
İkizlerKahve olsun yeter ki bı de ikizlerrrr
Herşey
İkizlerşu anda tamda böyleler ısırmak serbest
Geçen 47 yaşındaki komşum kendine vücut çorabı aldıHahah hava alıyo ne güzel:)) hemen sipariş ediyorum
yok bacım ondada sanki düşüşler var eskisi gibi değil yani
Hahaha e enişte geliyor olumsuz geliyor olumsuz ne yapsın :)Hahah hava alıyo ne güzel:)) hemen sipariş ediyorum
yok bacım ondada sanki düşüşler var eskisi gibi değil yani
Allah razı olsun canımmm darısı sana inşallahOyysss yerim ben onları Allah bağışlasın canım hayırlı evlat etsin :)))
Wuuuu utanmalıyız kendimizden:))) bu arada Allah senin yardimcin olsun ben birtaneyle delirdim sen ikiz büyütüyorsun:)) kocaman öperim onlarıGeçen 47 yaşındaki komşum kendine vücut çorabı aldıben hala dizi çıkmış pijama giyiyorum benim herife
Amin insallahhhhhhhhhhAllah razı olsun canımmm darısı sana inşallah
Ben hasta veye çok yorgun falan değilsem asla reddetmemHahaha e enişte geliyor olumsuz geliyor olumsuz ne yapsın :)
Sağol canım Allah güç veriyor bakalım büyüyünce ne yapacağızWuuuu utanmalıyız kendimizden:))) bu arada Allah senin yardimcin olsun ben birtaneyle delirdim sen ikiz büyütüyorsun:)) kocaman öperim onları
Rabbim nasip eder inşallah canım hep dua edelimAmin insallahhhhhhhhhh
Anladım anladımBen hasta veye çok yorgun falan değilsem asla reddetmemoda bebişten ötürü uyuyamıyo ondan herhal.
Önceden sabah 5 e kadar oturur 12 de kalkardık
Ay bende bı istek varki sormayınBen hasta veye çok yorgun falan değilsem asla reddetmemoda bebişten ötürü uyuyamıyo ondan herhal.
Ben hasta veye çok yorgun falan değilsem asla reddetmemoda bebişten ötürü uyuyamıyo ondan herhal.
Bu yok hali:)) var olsa ooooooo
Libidom yok eşimi seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?