- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.687
- 518
Tani tabi kim inkar editorsa onda vardir libido mesela derandiren ve loveAh geçti benden ben hasta ve yaşlı bir garıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tani tabi kim inkar editorsa onda vardir libido mesela derandiren ve loveAh geçti benden ben hasta ve yaşlı bir garıyım
Nerde yaşlısın beYok ben inkar etmiyorum biliyorsun hastayım ve yaşlıyım
Nerde yaşlısın be
NeyiGösterim mi
Sorma sorma:))))
Niye kızSorma sorma:))))
Buyur gel bacım enisteyi birakabilirsennisankralicesi aşureyi pişirdin mı bacım pisirdiysen sana gelicemm
Ne bileyim:)))Niye kız
Buyur gel bacım enisteyi birakabilirsen
Boşver sen gitme nisana bana gel sen ikizleri seversin bende aşure yaparım sana:))nisankralicesi aşureyi pişirdin mı bacım pisirdiysen sana gelicemm
Hahaha enişte görmesin bunu valla boşar gel bacım o zaman yatili kalirsin ama gondermem kesinlille :)Çok hassas noktamdan vurdun beni yaa ama aşure daha ağır basıyor düşün o kadar aşure çekiyor canım
Aaa misafiri mi çaldıBoşver sen gitme nisana bana gel sen ikizleri seversin bende aşure yaparım sana:))
Boşver sen gitme nisana bana gel sen ikizleri seversin bende aşure yaparım sana:))
Sen Yorulma diye canımmmAaa misafiri mi çaldı
Bende geliyim sana o zaman :)Sen Yorulma diye canımmm
Gel gellll benimkiler pek seviyor misafir gitme nişana:))))Ayy bebekler tatlis tatlis uçarak gelirim :)))))
Hahaha enişte görmesin bunu valla boşar gel bacım o zaman yatili kalirsin ama gondermem kesinlille :)
Sen kocişinden ayrılabilir misin :)))Bende geliyim sana o zaman :)