- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.687
- 518
Aman ne olacak ayrilirim 1 gece :))Sen kocişinden ayrılabilir misin :)))
Baştacımsın canım sorulur mu
Önce sana gelirim aşureyi yeriz sonra beraberAaa misafiri mi çaldı
Bende adamı yolliyim bari:))Aman ne olacak ayrilirim 1 gece :))
Aman enişte kovar bizi gitmem ben sizeÖnce sana gelirim aşureyi yeriz sonra beraberKaPrisLiPazen ya gideriz ondan sonra da hep beraber bana geçeriz gezelim bol bol
Ay ben o zaman kahve yaparım sizeeeÖnce sana gelirim aşureyi yeriz sonra beraberKaPrisLiPazen ya gideriz ondan sonra da hep beraber bana geçeriz gezelim bol bol
Yastık savaşı da yapalım bari :)))Kız kıza
Ben gece kaçıyomuşum da bilmem neyde beni köşeye sıkıştırmışlardı:/ hanife ile nisanyettiiiiimnooluyor
ben hamileyken kocam kaçıyodu benden:))milletin libido düşer benim yükselmişti nolduysa bebişten sonra oldu valla bide yorgun olunca libido namına birşey kalmadı:))))
Sana hediye alsın iki üç tanederandiren :))
Aa alırız ayip ettin bicama benden sorulur:))
Hamileyken aynı durumu yaşadım bendeBen gece kaçıyomuşum da bilmem neyde beni köşeye sıkıştırmışlardı:/ hanife ile nisan
ben hamileyken kocam kaçıyodu benden:))milletin libido düşer benim yükselmişti nolduysa bebişten sonra oldu valla bide yorgun olunca libido namına birşey kalmadı:))))
Tamam bacım her türlü pijama bulunur ortası yirtik kenari yirtin biyikli biyiksizderandiren ama bende isterim:)
Bacım bende kırmızı mor seksi bicama istiyorum :)Aa alırız ayip ettin bicama benden sorulur:))
Kocam diyoodu ay başım ağriyor :)) sırtını dönüyordu Adam bıkmıştu bendenHamileyken aynı durumu yaşadım bende
Aman enişte kovar bizi gitmem ben size
Ooo yırtık e sevdiğimTamam bacım her türlü pijama bulunur ortası yirtik kenari yirtin biyikli biyiksiz
Şimdi durum değişti değil miKocam diyoodu ay başım ağriyor :)) sırtını dönüyordu Adam bıkmıştu benden
Sonra sen sıkıntı yaşama diye şey etmiştimOrda dursun bakalım beni çiğnemesi lazım ne demek benim arkadaşlarımi kovmakhem sonra alırım ben onun gönlünü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?