- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.687
- 518
HahaH bacım dediği ne geldik Rakika sabahları neden belli oldu :))Akşam üzeri 4 gece 12 ben sizin uyuduğunuza inanıyorum siz bana inanmıyonuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HahaH bacım dediği ne geldik Rakika sabahları neden belli oldu :))Akşam üzeri 4 gece 12 ben sizin uyuduğunuza inanıyorum siz bana inanmıyonuz
Akşam üzeri 4 gece 12 ben sizin uyuduğunuza inanıyorum siz bana inanmıyonuz
HahaH bacım dediği ne geldik Rakika sabahları neden belli oldu :))
E ben daha öncede söylemiştim o saatte geldiğini:/ ay siz ne fenasınızHahaH bacım dediği ne geldik Rakika sabahları neden belli oldu :))
vala eskiden olsa he derdimde şimdi bebem uyanıyor sarhoş gibiyim saat 7 de kalkıyorumlibidolu sabahlar en bı sevdigim
E ben daha öncede söylemiştim o saatte geldiğini:/ ay siz ne fenasınız
vala eskiden olsa he derdimde şimdi bebem uyanıyor sarhoş gibiyim saat 7 de kalkıyorum
Libidolular sizi
Kız kim konuyu değişiyo hem suçlu hem güçlüler :/ yandaşlarım gelsin de destek olsınlar bana
Allah sana da nasip etsin tez zamanda sonra yazışalım hanifecimBu çocuk hiç mi uyumuyor deraaannnn
O sarhoşluk uyukudan uyandığın için değil aşk sarhoşu olduğun içindirKız kim konuyu değişiyo hem suçlu hem güçlüler :/ yandaşlarım gelsin de destek olsınlar bana
Allah sana da nasip etsin tez zamanda sonra yazışalım hanifecim
Amin aminnn ne güzel dua buKız kim konuyu değişiyo hem suçlu hem güçlüler :/ yandaşlarım gelsin de destek olsınlar bana
Allah sana da nasip etsin tez zamanda sonra yazışalım hanifecim
O sarhoşluk uyukudan uyandığın için değil aşk sarhoşu olduğun içindir
Ne libidou amma peahhh
Hiç hiç yok tabiNe libidou amma peahhh
yettiiiiim nooluyorDisipline Girmis BirKadin helppp bacım help :)))
Nasıl yaniLovedreams bacım bak bi buralar tam senlik
Libido diyorumNasıl yani
Ah geçti benden ben hasta ve yaşlı bir garıyımLibido diyorum