İstek üzerine geyik :))) sabahlar olmasın :)

Benim eltimle kaynanamda kankitolar:)) ama hiç kıskanmıyorum eltimle selamlaşirim o kadar. İlk zamanlar o mercimek beyniyle beni yöneteceğini sandı verdim ağzinin payini görüşmüyorum
Geçen bir sürü laf saydı bana hic cevap vermedim güldüm geçtim takmıyorum ya sonra da güle oynaya konuşuyor benimle alıştım artık biraz kafasında var

Hep bu kadın yüzünden bu libidosuzlar

Si emzirime isi bitince donusumun mihtesem olacagina inaniyorum 3-4 ay kaldi ha gayret

Bu arada yükselenim yengeçmiş
Töbest bu arada gönül oyum sana canım ama oy vermicem yarışmada sunumun çok kaliteli ama kk da kaliteli sunum sevmezler bidahakine direk tepside koy daha çok oy alırsın

Bu arada yükselenim yengeçmiş
Cogu kisi bilmez ve ihtimal vermez ama yrngec cok da duygusal degildir...kötulugu asla unutmaz ve yogun bir sinsiligi vardir
Ama cogu zaman hayata gecirmez...ama isterse cok guzel sinsirella olur....benim de ay yengecte...
Ama erkegin en tavsiye edilmeyeni yengectir...asiri tembeldir...ve genellikle kadindan gucsuzdur otorite olarak

Hahahhaa töbest heee yazdım bunu

Çok Teşekkür ederim canım
Bidahakine öyle yapaym

Kova hatunu sana da çok teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…