Geçen bir sürü laf saydı bana hic cevap vermedim güldüm geçtim takmıyorum ya sonra da güle oynaya konuşuyor benimle alıştım artık biraz kafasında varBenim eltimle kaynanamda kankitolar:)) ama hiç kıskanmıyorum eltimle selamlaşirim o kadar. İlk zamanlar o mercimek beyniyle beni yöneteceğini sandı verdim ağzinin payini görüşmüyorum
O masajın sonu nereye gidiyo acaba:)))Ay yok ondan degil
masaj yaptircam da...
Hani dm den yürümedin banalibidomu mu bebenmedin
O masajın sonu nereye gidiyo acaba:)))
O masajın sonu nereye gidiyo acaba:)))
:))) masaj bizde bir ritueldir :)))Adamı kandırıp bırakcan dimiii @kovahatunu
:))) masaj bizde bir ritueldir :)))
Bende ona yapcam sozde 2 yildir oyaliyorum
Aman sadece masaj yaptır kukun sana kalsın toprak olacak toprakAy yok ondan degil
masaj yaptircam da...
Kukum musait degilAman sadece masaj yaptır kukun sana kalsın toprak olacak toprak
Ne zaman müsait oldu ki ne kukuymuş arkadaşKukum musait degil
Anlamadi yaNe zaman müsait oldu ki ne kukuymuş arkadaşahh ahh şu libidoların kiymetini bi bilemediniz libidosuzlar sizi
Anladım reglisinAnlamadi ya
Ne zaman müsait oldu ki ne kukuymuş arkadaşahh ahh şu libidoların kiymetini bi bilemediniz libidosuzlar sizi
Si emzirime isi bitince donusumun mihtesem olacagina inaniyorum 3-4 ay kaldi ha gayretAnladım reglisinregli olmadığın zamanlarıda gördük peh
Hep bu kadın yüzünden bu libidosuzlar
Si emzirime isi bitince donusumun mihtesem olacagina inaniyorum 3-4 ay kaldi ha gayret
TöbestBu arada yükselenim yengeçmiş
Cogu kisi bilmez ve ihtimal vermez ama yrngec cok da duygusal degildir...kötulugu asla unutmaz ve yogun bir sinsiligi vardirBu arada yükselenim yengeçmiş
Hahahhaa töbest heee yazdım bunuHep bu kadın yüzünden bu libidosuzlar
Töbestbu arada gönül oyum sana canım ama oy vermicem yarışmada sunumun çok kaliteli ama kk da kaliteli sunum sevmezler bidahakine direk tepside koy daha çok oy alırsın
Rica ederuk ♡♡♡♡Hahahhaa töbest heee yazdım bunu
Çok Teşekkür ederim canım
Bidahakine öyle yapaym
Kova hatunu sana da çok teşekkür ederim camım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?