- 15 Ekim 2016
- 22.627
- 1
- 129.895
- 598
Olsun benden de iç
Onu bilmiyorumda çıkarı yoksa bir yere gideceksek sinir eder yavaşça giyinir bir saat duş alır:/ annem hep der Allah sana muhtaç etmesin diyeYa evet iyi özelliklerimizden biri şükür :) kendimin en sevmediğim özelliğim acelecilik karındaşında öylemi birşey olacaksa hemen olacak o kadar
Ooo süper ama daha janjanlı birşey düşünüyorum ben yapıcam birşeyler
Ay beş dakikada beşiktaş oldu benimkiYa evet iyi özelliklerimizden biri şükür :) kendimin en sevmediğim özelliğim acelecilik karındaşında öylemi birşey olacaksa hemen olacak o kadar
Ooo süper ama daha janjanlı birşey düşünüyorum ben yapıcam birşeyler
Tenk yu canım:)Olsun benden de iç
Yok kız kayınvalidemle konuşuyordum telefonda 1 saati geçmis bı baktımYok burdayım :)
Masallah Allah muhabbetinizi artirsinYok kız kayınvalidemle konuşuyordum telefonda 1 saati geçmis bı baktım
Sen de herkesle iyi anlaşıyosun olmazki böyleYok kız kayınvalidemle konuşuyordum telefonda 1 saati geçmis bı baktım
Ne sıkıcı dimi:)))Masallah Allah muhabbetinizi artirsin
Sağol canimmMasallah Allah muhabbetinizi artirsin
Eltimle hiç anlaşamıyoruz çaktırma beni çok kıskanıyor kayınvalidemle olan muhabbetimiSen de herkesle iyi anlaşıyosun olmazki böyle:))) kaynanayla 1 saat konuşmayi birak bir dakika ayni ortamda nefes almak işkence geliyor bana
Bence de . Bizimde aramız iyi olduğu halde en fazla 20-25 dk :)Ne sıkıcı dimi:)))
Benim eltimle kaynanamda kankitolar:)) ama hiç kıskanmıyorum eltimle selamlaşirim o kadar. İlk zamanlar o mercimek beyniyle beni yöneteceğini sandı verdim ağzinin payini görüşmüyorumEltimle hiç anlaşamıyoruz çaktırma beni çok kıskanıyor kayınvalidemle olan muhabbetimi
Libidosu yükselince besiktasi bile kıskanıyorSıkıldım yafff...
Bu da besiktasa daldi gitti :)))
Taytini giy ozaman taytiniSıkıldım yafff...
Bu da besiktasa daldi gitti :)))
Hani dm den yürümedin banaRekor konuşma süresi bende iddia ediyorum :) :)
Ay yok ondan degilTaytini giy ozaman taytini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?