• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstek üzerine geyik :))) sabahlar olmasın :)

Rica ederim...biraz sancili olmus ama iyi olmus bosver...saturnun tek negatif tarafi alman gereken dersi almazsan
Vermen gereken tepkiyi vermezsen tekrar tekrar gelir seni sinar ilk firsatta
O yuzden insanlarin hayati kisir dongu dedigimiz olaylarla dolu

İnşallah doğru kararı veririm o zaman ne diyelim :KK50:

Ay burcum ne oluyormuş peki o_O
Psikolisini temsil eder insanin
Duygu durumunu...duygusal tepkilerini
Misal birinin burcu aslan olabilir(gunes)
Tuttugunu koparan bir aslanin ayi balikta yengecte vs ise tabi dercesi de onemli pasif biri olabilme ihtimali de olabilir...tabi aslinda harita geneli daha onemli de yuzeysel olarak farkli bir aslan yapisindan bahsedebiliriz

Psikolisini temsil eder insanin
Duygu durumunu...duygusal tepkilerini
Misal birinin burcu aslan olabilir(gunes)
Tuttugunu koparan bir aslanin ayi balikta yengecte vs ise tabi dercesi de onemli pasif biri olabilme ihtimali de olabilir...tabi aslinda harita geneli daha onemli de yuzeysel olarak farkli bir aslan yapisindan bahsedebiliriz
Ama ben aslan değilim ki teraziyim o.O
Tamam küfretme :D

Misal ben kovayim...ama sadece durusum kova...:) niye cunku ay yengec yukselen balik...olabilecek en optimum duzeyde duygusal ve merhamet sahibi ama bunu disardan anlamazsin (kova)
Benim astroloji ve mistiksel olaylari desmek soyle dursun mantik kadini olmam lazimdi ama nerdee :))) anca disardan mantik gorursun iceriye girdin mi cikamazsin...:))
Mantik haric hersey var :D

Hormon tahlili olacak kan yani.. Zaten ilk doktora gideceğim. 24 saat kadın hastalıkları doktoru var. O yazacak tahlili de gideceğim. Önemli olan laboratuvar açık olur mu işte..

yaptırabildinmi canım dediğin tahlili biliyorum kist için istemişti benden ama acilde yapmazlar sanırım :S

Back