- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.720
- 798
Kiz cok bir bilgili degilim ama su an gokyuzu olayylari temsil etttigi icin yukselen konumu konu uzadi :)Bana bu kadar çok anlatmadın Kova hatunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiz cok bir bilgili degilim ama su an gokyuzu olayylari temsil etttigi icin yukselen konumu konu uzadi :)Bana bu kadar çok anlatmadın Kova hatunu
Rica ederim...biraz sancili olmus ama iyi olmus bosver...saturnun tek negatif tarafi alman gereken dersi almazsan
Vermen gereken tepkiyi vermezsen tekrar tekrar gelir seni sinar ilk firsatta
O yuzden insanlarin hayati kisir dongu dedigimiz olaylarla dolu
Ay burcum ne oluyormuş pekiKiz cok bir bilgili degilim ama su an gokyuzu olayylari temsil etttigi icin yukselen konumu konu uzadi :)
Psikolisini temsil eder insaninAy burcum ne oluyormuş peki
Ama ben aslan değilim ki teraziyimPsikolisini temsil eder insanin
Duygu durumunu...duygusal tepkilerini
Misal birinin burcu aslan olabilir(gunes)
Tuttugunu koparan bir aslanin ayi balikta yengecte vs ise tabi dercesi de onemli pasif biri olabilme ihtimali de olabilir...tabi aslinda harita geneli daha onemli de yuzeysel olarak farkli bir aslan yapisindan bahsedebiliriz
Gunes teraziAma ben aslan değilim ki teraziyim
Tamam küfretme
Uyu kiz kırıscan :)))Bu saat olmuş ben daha uyunamışım
Hormon tahlili olacak kan yani.. Zaten ilk doktora gideceğim. 24 saat kadın hastalıkları doktoru var. O yazacak tahlili de gideceğim. Önemli olan laboratuvar açık olur mu işte..
Ben msj yazmıştım meğer gitmemiş bende diyorum niye kimse yazmıyor
Yaa :)) boş kalmış buralarBen msj yazmıştım meğer gitmemiş bende diyorum niye kimse yazmıyor
Afiyet olsun maşallah ne yapıyorsun bacıam sabah 5 e kadarBibime ciğer yapıyorum biraz ortalarda olmicim zaten 3 de kalktım
Sabau 5 olsaydı keşke bugün 8 e geliyordu yattığımda dizi izledimYaa :)) boş kalmış buralar
Afiyet olsun maşallah ne yapıyorsun bacıam sabah 5 e kadar
Kalkınca izleseneSabau 5 olsaydı keşke bugün 8 e geliyordu yattığımda dizi izledim
Ben gündüz sevmiyorum nedense senelerin alışkanlığıKalkınca izlesene
Yaa :)) bende hic gece oturamam ki herif zaten yalniz uyumazBen gündüz sevmiyorum nedense senelerin alışkanlığı