- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.687
- 518
Sinsirella mıCogu kisi bilmez ve ihtimal vermez ama yrngec cok da duygusal degildir...kötulugu asla unutmaz ve yogun bir sinsiligi vardir
Ama cogu zaman hayata gecirmez...ama isterse cok guzel sinsirella olur....benim de ay yengecte...
Ama erkegin en tavsiye edilmeyeni yengectir...asiri tembeldir...ve genellikle kadindan gucsuzdur otorite olarak
Hadi itraf etSinsirella mı
Ay bişey saklamıyorum ki, damarıma basanın canına okurum zaten, göstere göstere de her sinsiliği yaparım eğer haketmişseHadi itraf et
Azucuk azucuk var....vicdanin el verse neler yaparsin neler :)))
İnanmıyorum ya zaten
Bu gözler o kadar tatlı dururken bildiğin düz sütlaçın kazandığıni bile gördü ne diyorsunHahahhaa töbest heee yazdım bunu
Çok Teşekkür ederim canım
Bidahakine öyle yapaym
Kova hatunu sana da çok teşekkür ederim canım
Kiskanclik var sende yogun seekilde ama bunu zerre belli etmesin...bazdn kendine bile...kendini cok acimasizca yargiladigin oluyor...yani kendi kendinle cok kavga edersin icten ice...su saturn yayda oldugu icin seneye kadar yanilmiyorsam hayatinda bir yol almak zor...şansizlik dedigimiz olaylar yasiyorsun 2 yildir
Kız tıpatıp çıktı yaKiskanclik var sende yogun seekilde ama bunu zerre belli etmesin...bazdn kendine bile...kendini cok acimasizca yargiladigin oluyor...yani kendi kendinle cok kavga edersin icten ice...su saturn yayda oldugu icin seneye kadar yanilmiyorsam hayatinda bir yol almak zor...şansizlik dedigimiz olaylar yasiyorsun 2 yildir
Yukselen aslan...sasirmadim cunku cok guzelsin
Wuhuu ♡ o senin güzel görüşün tatlım ♡Yukselen aslan...sasirmadim cunku cok guzelsinterazi aslan ve kova estetik burclaridir...bunlardan biri yukselnde ise ekstra guzellik katiyor insana...aura yani
Dunyanin en cirkini de olsa insan bu burclar yukselendeyse farkedilmelik katiyor insana...
Evet ilk tecrübemi o kategoriyle edinmiştim , asla unutmamBu gözler o kadar tatlı dururken bildiğin düz sütlaçın kazandığıni bile gördü ne diyorsun
Muhtemeln cok degismis olarak bitiriceksin bu sureci ...Saturn ogretmen gezegendir 2 bucuk yilda bir burc degistirir...tepetaklak eder hayatiŞimdi Satürn yaydan çıkınca bizim de ok yaydan çıkacak mı hedefi bulacak mıkafamda deli sorular
Kova hatunu
Yani anladığım o ki bu Satürn bana hayat dersi veriyor zaten yaklaşık 2 buçuk yıldır büyük imtihanlardayim. Az kaldı galiba gececek..Muhtemeln cok degismis olarak bitiriceksin bu sureci ...Saturn ogretmen gezegendir 2 bucuk yilda bir burc degistirir...tepetaklak eder hayati
Negatif gibi gorunsede aslinda birsey ogretir oyle gider...misal yay yukselenin...1.ev dir yukselen o evle ilgili sana hayati ogretiler ogretiyor mesela sana su an...astrolojide bir evleri birde derecelerin hesaplanmalarini bilmiyorum onun icin egitim almam gerek ama yuzeysel bildiiklerim bunlar...
20 aralikta bitiyormus...gozun aydin :)))Yani anladığım o ki bu Satürn bana hayat dersi veriyor zaten yaklaşık 2 buçuk yıldır büyük imtihanlardayim. Az kaldı galiba gececek..
İnşallah canım evet çok şey değişti gerçekten20 aralikta bitiyormus...gozun aydin :)))
Soyle bir dusun 2 bucuk yil onceki amac ve onceliklerin degismis mesela...
Rica ederim...biraz sancili olmus ama iyi olmus bosver...saturnun tek negatif tarafi alman gereken dersi almazsanİnşallah canım evet çok şey değişti gerçekten
Teşekkür ederim ya iyi geldi bu terapi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?