• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstek üzerine geyik :))) sabahlar olmasın :)

Benim eltimle kaynanamda kankitolar:)) ama hiç kıskanmıyorum eltimle selamlaşirim o kadar. İlk zamanlar o mercimek beyniyle beni yöneteceğini sandı verdim ağzinin payini görüşmüyorum:deli:
Geçen bir sürü laf saydı bana hic cevap vermedim güldüm geçtim takmıyorum ya sonra da güle oynaya konuşuyor benimle alıştım artık biraz kafasında var :ıslık:

Ne zaman müsait oldu ki ne kukuymuş arkadaş :110::110: ahh ahh şu libidoların kiymetini bi bilemediniz libidosuzlar sizi :KK11:
:D ay şu kız geldi aklıma
4F376857-A728-4752-B5CF-D1B3AE255AB6.jpeg

Hep bu kadın yüzünden bu libidosuzlar :olamaz:

Si emzirime isi bitince donusumun mihtesem olacagina inaniyorum 3-4 ay kaldi ha gayret :KK70:
:olamaz::olamaz::olamaz:
Bu arada yükselenim yengeçmiş :deli:
Töbest :KK17::KK17: bu arada gönül oyum sana canım ama oy vermicem yarışmada sunumun çok kaliteli ama kk da kaliteli sunum sevmezler bidahakine direk tepside koy daha çok oy alırsın :70:

Bu arada yükselenim yengeçmiş :deli:
Cogu kisi bilmez ve ihtimal vermez ama yrngec cok da duygusal degildir...kötulugu asla unutmaz ve yogun bir sinsiligi vardir
Ama cogu zaman hayata gecirmez...ama isterse cok guzel sinsirella olur....benim de ay yengecte...
Ama erkegin en tavsiye edilmeyeni yengectir...asiri tembeldir...ve genellikle kadindan gucsuzdur otorite olarak

Hep bu kadın yüzünden bu libidosuzlar :olamaz:

:olamaz::olamaz::olamaz:

Töbest :KK17::KK17: bu arada gönül oyum sana canım ama oy vermicem yarışmada sunumun çok kaliteli ama kk da kaliteli sunum sevmezler bidahakine direk tepside koy daha çok oy alırsın :KK70:
Hahahhaa töbest heee yazdım bunu :KK70:

Çok Teşekkür ederim canım :KK37:
Bidahakine öyle yapaym :KK53:

Kova hatunu Kova hatunu sana da çok teşekkür ederim canım :KK37:

Back