- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.687
- 518
Yok burdayım :)
dükan açılmamiş daha:) kızımın dişleri çıktı söylemişmiydim 1 hafta olcakYok burdayım :)
Yok bi sure daha boyledükan açılmamiş daha:) kızımın dişleri çıktı söylemişmiydim 1 hafta olcak
Pazar günü diş buğdayımız var napcam onu düşünüyodum:))
Sağol canımYok bi sure daha boyle
Maşallah ♡♡♡♡ kolay gelsin
Benden mi bahsediyorsunMillet özgüvenli olacam diye ükela olmuş ya la
Benden mi bahsediyorsun
Daha napim ışıklı tabelamı hazirlim napim heHahahaha etiketlere bak
Kulağıma fısılda eşkiya izliyoruz çay tahinli çörek eşliğinde aratma beni dm den yürü bana uyudun mu de üstünde ne var deYok sana hitabım libido :) ükela başkaları dendenden
Kulağıma fısılda eşkiya izliyoruz çay tahinli çörek eşliğinde aratma beni dm den yürü bana uyudun mu de üstünde ne var de
Az biraz komiğim dimi
Ay evet bibicim çay severim :))
evet erkek kardeşimn yanından geldim şimdi koç burcu olan:))) oda baya güldürür biziAz biraz komiğim dimi
Hahah teşekkür ederim kanki:)) yeni üye giremez ilk sayfaya bu resmi koysana
Biraz başım ağrıyor kuzum ya =/ pek katilamiyorum sohbete =/nisankralicesi tatlımm keyfin mi yok senin
Geçmiş olsun canım benim de ağrıyordu biraz balkona çıktım uykusuzluktan hep://Biraz başım ağrıyor kuzum ya =/ pek katilamiyorum sohbete =/
Ya evet iyi özelliklerimizden biri şükür :) kendimin en sevmediğim özelliğim acelecilik karındaşında öylemi birşey olacaksa hemen olacak o kadarAy evet bibicim çay severim :))
evet erkek kardeşimn yanından geldim şimdi koç burcu olan:))) oda baya güldürür bizi
Ooo süper ama daha janjanlı birşey düşünüyorum ben yapıcam birşeyler
Aynen kuzum =/Geçmiş olsun canım benim de ağrıyordu biraz balkona çıktım uykusuzluktan hep://
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?