Ben intikam falan almam hiç umursamam belkide intikamım öyle oluyordurZevk ala ala alir intikamini akrep yukseleni olan hic tinlamaz...
Aynen aynen gecti yillarimiz :)Evet hatta esim yatıyor 12 de ben sabaha kadar oturuyorum eşim diyor ben uyuyunca dünya ile alakam kesiliyor yatmışskn yatmamışsın yanımdamısın zaten anlamıyorum o yüzden hiç takmazkk da yazsam wuuu kocasıylan yatmıyor derler merak etmeyin cicişler sizden çok yatıyom
damarina basmaya curret etmemislerdir benceBen intikam falan almam hiç umursamam belkide intikamım öyle oluyordur
Evet hatta esim yatıyor 12 de ben sabaha kadar oturuyorum eşim diyor ben uyuyunca dünya ile alakam kesiliyor yatmışskn yatmamışsın yanımdamısın zaten anlamıyorum o yüzden hiç takmazkk da yazsam wuuu kocasıylan yatmıyor derler merak etmeyin cicişler sizden çok yatıyom
Artık diyelim eskiden çok sinirli bir insandım hemen icimden şeytan çıkardıdamarina basmaya curret etmemislerdir bence
Şimdide tek çeşit melemen yapLan bu ne kahvaltı hazırlama kocadan ayrı yat ayıp ula ayıp :)
Bende dogumdan sonra uysallastim..ama sevmedim bu halimiArtık diyelim eskiden çok sinirli bir insandım hemen icimden şeytan çıkardıbeni bilenler benimle uğraşmaz bende kendimi cok torpüledim artık güküp geçiyorum çok zevkli dene
Ya ben seviyorum valla çok zevkli ha ben gene söylenicek lafım varsa hemen orda söylerim gülerekBende dogumdan sonra uysallastim..ama sevmedim bu halimi
İzinsiz yazıyorum Kusura bakma konu sahibi ama dayanamadım. Burçlar konusunda baya bilginiz var gibi burcum balık yükselen akrep ay burcum Koç libidom 6 yıldır 0 burcum la mi ilgili böyle olmam yoksa depresyon dan mi kaynaklanıyor cevaplarsaniz çok sevinirimButun libidolu burclari kendine aldin deli mi nehele yukselen akrep....
Vhlla alinmaca yok en thelikli insan burcu akrep olan degil yukseleni akrep olandir...:)
Adami her turlu deşer :)
Cevap veremezİzinsiz yazıyorum Kusura bakma konu sahibi ama dayanamadım. Burçlar konusunda baya bilginiz var gibi burcum balık yükselen akrep ay burcum Koç libidom 6 yıldır 0 burcum la mi ilgili böyle olmam yoksa depresyon dan mi kaynaklanıyor cevaplarsaniz çok sevinirim
Yeni değildim ben ama
Bilmem ben yeni üye yazıyor kocamanYeni değildim ben ama
5 ay oldu galibaBilmem ben yeni üye yazıyor kocaman
Kim o :)Millet özgüvenli olacam diye ükela olmuş ya la
Kim o :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?