İstek üzerine geyik :))) sabahlar olmasın :)

Kocaniza çeşit çeşit akşam yemeği yapin işin sırrı çok çeşitte :)

Kahvaltıya yap o zaman o çeşit olacak arkadaş

Yoksa uyuyup kahvaltı hazırlamiyormusun

Allah'ım sen affet :) :)
Hahaha biz tek çeşit yiyoruz hep kocam çok memnun benden hatta sabah yataktan kalmıyorum bile giyinip beni öpüp gider ulan be kocaya bak bak gene nasıl övdüm

Hahaha biz tek çeşit yiyoruz hep kocam çok memnun benden hatta sabah yataktan kalmıyorum bile giyinip beni öpüp gider ulan be kocaya bak bak gene nasıl övdüm
Benim herifte kahvaltı hazırlar bazen bize de hazırlar beni öpüp gider

@Kiblerim bak bir öneri verdik sesi çıkmıyor bak

Ya ne alınıyon hemen düzeltiyorum ben karışırsa alıntı beni etiketleyin düzeltirim klavyememi yapışıcak
Bak şimdi oldu bibican.
Içimden geldi al kız sana bi tabak dolusu kaymaklı cevizli kabak tatlısı
Kendi ellerimle yaptım..
Not: Benimki bu laftan hiç hoşlanmaz, totomla yapcak halim yokmuş,elimle yaptım diye belirtmem gereksizmiş

Totomu yiyesice

Kız senin kocanmı değişik yoksam senin biyerlerinmi pahalı taşlardan filan oluşuyor..Yanında olsam açar bakardım

Wuhuu :)) cevizli mi :)

Senden akşam haber alamayacağız o zaman

Burç: Koç
Yükselen: Akrep
Ay burcumda buymuş sayın astrolog hanım beni yorumlarmısınız
Butun libidolu burclari kendine aldin deli mi ne hele yukselen akrep....
Vhlla alinmaca yok en thelikli insan burcu akrep olan degil yukseleni akrep olandir...:)
Adami her turlu deşer :)

Cocuktan once bizde de boyleydi...:)
Hicte sorun olmadi...millet bu durumu oldukca yadirgiyor....

Totonu yese baklava

Kız senin kocanmı değişik yoksam senin biyerlerinmi pahalı taşlardan filan oluşuyor..Yanında olsam açar bakardım
Ne bilem hem şişko hem kocamdan büyük hemde fakirim nerem altın bilmiyorum

Butun libidolu burclari kendine aldin deli mi ne hele yukselen akrep....
Vhlla alinmaca yok en thelikli insan burcu akrep olan degil yukseleni akrep olandir...:)
Adami her turlu deşer :)
Benim gibi naif salon hanım efendisi
Valla libido fışkırmaları bunlardan demek

Cocuktan once bizde de boyleydi...:)
Hicte sorun olmadi...millet bu durumu oldukca yadirgiyor....
Evet hatta esim yatıyor 12 de ben sabaha kadar oturuyorum eşim diyor ben uyuyunca dünya ile alakam kesiliyor yatmışskn yatmamışsın yanımdamısın zaten anlamıyorum o yüzden hiç takmaz kk da yazsam wuuu kocasıylan yatmıyor derler merak etmeyin cicişler sizden çok yatıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…