İstek üzerine geyik :))) sabahlar olmasın :)

member: 791189"]Bacanak yap yaparkende bana anlat nası oluyo diye sana 4. bile yakışır beee[/QUOTE]
Sırf ders yapsın diye sınıfin en afacan 4 çocuğu şuan bizim evde ve ben başlarında oturuyorum
Zor iş çocuk arkadaş, ömrüm tükendi..Eleğimi astım, sahaları sizlere bıraktım son izci

member: 791189"]Bacanak yap yaparkende bana anlat nası oluyo diye sana 4. bile yakışır beee
Sırf ders yapsın diye sınıfin en afacan 4 çocuğu şuan bizim evde ve ben başlarında oturuyorum
Zor iş çocuk arkadaş, ömrüm tükendi..Eleğimi astım, sahaları sizlere bıraktım son izci

[/QUOTE]

Ya ben 2 tane yapıp kendime hizmet ettirecem ,akıllı olcan kızım yemek yapmayı ütü yapmayı getir götürü bilecekler

Ya ben 2 tane yapıp kendime hizmet ettirecem ,akıllı olcan kızım yemek yapmayı ütü yapmayı getir götürü bilecekler [/QUOTE]
He canım hee bekle ederler
Bide sen benim gibi çatlak genlere sahipsin..
Durgun sakin insanlar çocuk yapsin arkadaş..kendin gibi bitane daha olduğunu dusunsene
Bende 2 tane daha benden var düşün artık
Enerji fazlalalığından birbirimizi öldürcez yakında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…