Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben balık burcu ile anlaşamam pek.İçler dışlar çarpımı valla ne bilim biz pek duygusal romantik insanlar değiliz alınganda değiliz o yüzden anlaşamıyorum ben fena sıkılıyorum boğuluyorum
Sende karar ver, sabah bana diyordun aynısınıBence bibinin libidoya yakın senin libido PaNickYok
Sende öylesinSende karar ver, sabah bana diyordun aynısını
Ben balık burcu ile anlaşamam pek.
Ama Yengeç ve Koç burçlarının 1.sırada anlaşamadıklarını biliyorum :))
Yengeç burcu da çok fazla sahiplenici, duygularını iliklerime kadar hissetmem bana çok iyi geliyor.
Genelde o alttan alır zaten ben kavgacı pakizeee
Sen nerelerdeydin bacımOkumaya üşendim kaç sayfa olmuş akşamdan beri masallah size ya
Hahaha hep bibi yüzünden BibibellaOoooo alem toplanmış ,sofralar kurulmuş hayırlı olsun
Bugün regli oldum dedim hazır hastayken kk ya girip geyik yapayım.Diğer günler abdestli oluyorum hep abdestimi bozuyo bizim kızlar
YalanHahaha hep bibi yüzünden Bibibella
Akşam gezmeye cikmistik yağmurda dolaşmayı çok severimSen nerelerdeydin bacım
Hahaha yeni üye yasakBende +18 konu açmıştım amacını aşmıştı
Yeni üyelerden şey resmi koyan olmuş tövbesttt
Bibibella hayırlı olsun bacım yeni üyelere tikkat kesil
Bende +18 konu açmıştım amacını aşmıştı
Yeni üyelerden şey resmi koyan olmuş tövbesttt
Bibibella hayırlı olsun bacım yeni üyelere tikkat kesil
Hahaha yeni üye yasak
Senin libido 2 kat artmıştır normal zamanda gel bence
Beni yeni üyeleri kovuyorum okusaydın sayfaları görürdjn ilk başta da yazdım zaten
Bide senin topigin başlıkta +18 yazıyor bibinin topik başlığında öyle bir şey yazmadigindan daha az olur o olaylar benceOkudum ona istinaden yazdım
Ben akıl edememiştim