- 15 Ekim 2016
- 22.627
- 1
- 129.895
- 598
BenHahah ay bibi valla bu yengeç kimse fena gıcık biriymiş:)))
Küsüm ben kovaladılar yengecim diye
Sen bana gel yıvrım ben severim yengeç , annemde yengeç alışkınımKüsüm ben kovaladılar yengecim diye
Ay yazık la sana cennetlik evlatSen bana gel yıvrım ben severim yengeç , annemde yengeç alışkınım
Yok değil :)Buradan biriyse tahmin ediyorum ama isim yazamam:)))
Ah canıımSen bana gel yıvrım ben severim yengeç , annemde yengeç alışkınım
kız neden öyle dedin ki , biraz fazla duygusallıkları haricinde birşeylerini görmedim :)Ay yazık la sana cennetlik evlat
Yok değil :)
En sevilen burçlardan lider burc ilk burç ve karşınızda koç
Hiç tarzım değiller ya herşeye bir drama bir duygusallık bir alınganlık boğuluyorumkız neden öyle dedin ki , biraz fazla duygusallıkları haricinde birşeylerini görmedim :)
O zaman benim ana tam yengeç değilHiç tarzım değiller ya herşeye bir drama bir duygusallık bir alınganlık boğuluyorum
Ablamın burcu terazi.sanatçı ruhlu yetenekli :)) espritüel
Ben de teraziyim
hahah seninkide erkek kardeşimin burcu:))iyidir hoştur ama en sevilen deme annemi deli Ediyor valla sende öyle duygusuzmusunEn sevilen burçlardan lider burc ilk burç ve karşınızda koçlibidomdan anlamıyon mu @Kiblerim bak kn oldugu gibi
Normal de gülüp ehlenirken alındığı şeyler olmuyor muO zaman benim ana tam yengeç değil
Ablamın burcu terazi.sanatçı ruhlu yetenekli :)) espritüel
hahah seninkide erkek kardeşimin burcu:))iyidir hoştur ama en sevilen deme annemi deli Ediyor valla sende öyle duygusuzmusunatansada kurtulsak diye dua ediyoruz hepimiz
Seninkisi başka bişeymiş:)) duygusallığım doğrudur sadeceHiç tarzım değiller ya herşeye bir drama bir duygusallık bir alınganlık boğuluyorum
Bir kaç kişi tanıyorum hepsi aynıSeninkisi başka bişeymiş:)) duygusallığım doğrudur sadece
Duygusuz işte:)) annem onu aramasa bin yil aramaz bi kızdan ayrilir umrunda olmaz. Mesela yolda dikkat et der annem bu ne der en kötü ihtimali düşünüyosunuz yok bilmem ney:))Duygusuz derken sanırım evetneler yapıyor mesela bi bakim aynı ben miyim
Ben direk alakamı kesiyorum rahatsız olduğum kişilerden,kendimlede çok alay ediyorum ama karşımdaki kişiye göre değişiyor tabi:))Bir kaç kişi tanıyorum hepsi aynı
En sevilen burçlardan lider burc ilk burç ve karşınızda koçlibidomdan anlamıyon mu @Kiblerim bak ın oldugu gibi
Şu sanatçı ruhu bi bende yok herhaldeAblamın burcu terazi.sanatçı ruhlu yetenekli :)) espritüel
hahah seninkide erkek kardeşimin burcu:))iyidir hoştur ama en sevilen deme annemi deli Ediyor valla sende öyle duygusuzmusunatansada kurtulsak diye dua ediyoruz hepimiz
aaa annemin hiç öyle huyu yok heNormal de gülüp ehlenirken alındığı şeyler olmuyor mubir tartışma arasında söylüyorlar hemen sen bana şu zaman şunu demiştin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?