• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstek üzerine geyik :))) sabahlar olmasın :)

Duygusuz işte:)) annem onu aramasa bin yil aramaz bi kızdan ayrilir umrunda olmaz. Mesela yolda dikkat et der annem bu ne der en kötü ihtimali düşünüyosunuz yok bilmem ney:))
He ben işte bende pek öyle kimseyi aramam birşey olucaksa zaten olucaktır. Ama birinden ayrılıp üzülmuyorsa derdi sadece libidoluktur :70: yoksa sevdiğimize çok düşkün oluruz ayrılınca intahara kadar gider :70:

He ben işte bende pek öyle kimseyi aramam birşey olucaksa zaten olucaktır. Ama birinden ayrılıp üzülmuyorsa derdi sadece libidoluktur :KK70: yoksa sevdiğimize çok düşkün oluruz ayrılınca intahara kadar gider :KK70:
Haha ben kimseyi sevdiğini görmedim valla:))) anneannemin para vereceğini bildiği için hergün hal hatir sormaya gidiyor:KK70:

Haha ben kimseyi sevdiğini görmedim valla:))) anneannemin para vereceğini bildiği için hergün hal hatir sormaya gidiyor:KK70:
Evet ya öyle huylarımız olabilir :70:
Benimkide ruh haline göre değişiyor:)) ama uykuya doyamadi adam biraksam 7/24 yatacak:/
Benimkide seninki gibi heralde uyku delisi hatta çok şaşırıyorlar ona yastığa kafasını koyuyor öpuyorum ben salona gelene kadar horlama sesi geliyor 30 saniye falan :70:

Ney hiç böyle bir başakta duymadım çok tanıdığım.var :110:benim koca hiç birşeyini toplattırmaz bana mesela gelir hemen banyoya girer çikardıklarını atmak isterim kızar ben atamıyormuyum diye :KK70: deli mi ne :KK70:
Valla bu böyle anasi aliştirmiş tembelliğe,oğlum sen otur diye diye saçma bir başak olmuş:KK70: bana ağır işlerde yardım ediyorda ben çok kariştiğim için sonu kavga ile bitiyor:)))

Evet ya öyle huylarımız olabilir :KK70:

Benimkide seninki gibi heralde uyku delisi hatta çok şaşırıyorlar ona yastığa kafasını koyuyor öpuyorum ben salona gelene kadar horlama sesi geliyor 30 saniye falan :KK70:
Hahah çıkarcı koçlar sizi:KK53:
Aynen zorla yatağa götürüyorum uyumak için bi bakıyorum benden önce uykuya daliyor:// yastiği görmesi yetiyor.
Tam sohbet edecem horultu sesiyle irkiliyorum:)))

Ney hiç böyle bir başakta duymadım çok tanıdığım.var :110:benim koca hiç birşeyini toplattırmaz bana mesela gelir hemen banyoya girer çikardıklarını atmak isterim kızar ben atamıyormuyum diye :KK70: deli mi ne :KK70:
benimkide akşam geldi şimdi gidecek lavaboya elini yıkayacak biliyorum yani fix..
neyse geldi üstünü çıkardı odada kıyafetlerini bıraktı ortada banyoya gitti. Ee zaten gidiyosun.götür. Ölür müsün öldürür müsün :işsiz:

Ay iyiki öylede değilmiş:)) iyice delirtecekti beni:110: bu haliyle delirtiyo
herşeyin fazlası zarar işte :KK53:

benimkide akşam geldi şimdi gidecek lavaboya elini yıkayacak biliyorum yani fix..
neyse geldi üstünü çıkardı odada kıyafetlerini bıraktı ortada banyoya gitti. Ee zaten gidiyosun.götür. Ölür müsün öldürür müsün :işsiz:

herşeyin fazlası zarar işte :KK53:
Neyseki hergün yıkanıyor benimki e dışardan geliyor yıkanmazsa nasıl sokulacağım istediğim gibi :27: sevmem öyle ben :110:

Back