- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.204
- 208
Koç burcu libidolu hee yeni öğrendim bunu:)) başak burcu erkeği libidosuz sanırım:)))@My SouL gibi. O da koç. Libido tavan
Şu sanatçı ruhu bi bende yok herhalde
aaa annemin hiç öyle huyu yok he
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Koç burcu libidolu hee yeni öğrendim bunu:)) başak burcu erkeği libidosuz sanırım:)))@My SouL gibi. O da koç. Libido tavan
Şu sanatçı ruhu bi bende yok herhalde
aaa annemin hiç öyle huyu yok he
Başaklar çok titiz bi onu biliyorumKoç burcu libidolu hee yeni öğrendim bunu:)) başak burcu erkeği libidosuz sanırım:)))
He ben işte bende pek öyle kimseyi aramam birşey olucaksa zaten olucaktır. Ama birinden ayrılıp üzülmuyorsa derdi sadece libidoluktur yoksa sevdiğimize çok düşkün oluruz ayrılınca intahara kadar giderDuygusuz işte:)) annem onu aramasa bin yil aramaz bi kızdan ayrilir umrunda olmaz. Mesela yolda dikkat et der annem bu ne der en kötü ihtimali düşünüyosunuz yok bilmem ney:))
Eşim hiiç titiz değildir dağinik yaniBaşaklar çok titiz bi onu biliyorum
En sevilen burçlardan lider burc ilk burç ve karşınızda koç libidomdan anlamıyon mu Sismaniye ın oldugu gibi
Kocam başak benimki cok libidolu değil ama Sismaniye aynı biz gibi koç ve başak kocası onun kocası pek libidoluKoç burcu libidolu hee yeni öğrendim bunu:)) başak burcu erkeği libidosuz sanırım:)))
Haha ben kimseyi sevdiğini görmedim valla:))) anneannemin para vereceğini bildiği için hergün hal hatir sormaya gidiyorHe ben işte bende pek öyle kimseyi aramam birşey olucaksa zaten olucaktır. Ama birinden ayrılıp üzülmuyorsa derdi sadece libidoluktur yoksa sevdiğimize çok düşkün oluruz ayrılınca intahara kadar gider
benim bir arkadaşım var , dolabını kapağı açılsa anlar. Bak yeminleEşim hiiç titiz değildir dağinik yani
Benimkide ruh haline göre değişiyor:)) ama uykuya doyamadi adam biraksam 7/24 yatacak:/Kocam başak benimki cok libidolu değil ama Sismaniye aynı biz gibi koç ve başak kocası onun kocası pek libidolu
Benimki baska konularda delirttigi icin bi libidodan kurtariyo zaten.Kocam başak benimki cok libidolu değil ama Sismaniye aynı biz gibi koç ve başak kocası onun kocası pek libidolu
Ney hiç böyle bir başakta duymadım çok tanıdığım.var benim koca hiç birşeyini toplattırmaz bana mesela gelir hemen banyoya girer çikardıklarını atmak isterim kızar ben atamıyormuyum diye deli mi neEşim hiiç titiz değildir dağinik yani
Ay iyiki öylede değilmiş:)) iyice delirtecekti beni bu haliyle delirtiyobenim bir arkadaşım var , dolabını kapağı açılsa anlar. Bak yeminle
Askeri nizamda dizili herşeyi
Evet ya öyle huylarımız olabilirHaha ben kimseyi sevdiğini görmedim valla:))) anneannemin para vereceğini bildiği için hergün hal hatir sormaya gidiyor
Benimkide seninki gibi heralde uyku delisi hatta çok şaşırıyorlar ona yastığa kafasını koyuyor öpuyorum ben salona gelene kadar horlama sesi geliyor 30 saniye falanBenimkide ruh haline göre değişiyor:)) ama uykuya doyamadi adam biraksam 7/24 yatacak:/
Valla bu böyle anasi aliştirmiş tembelliğe,oğlum sen otur diye diye saçma bir başak olmuş bana ağır işlerde yardım ediyorda ben çok kariştiğim için sonu kavga ile bitiyor:)))Ney hiç böyle bir başakta duymadım çok tanıdığım.var benim koca hiç birşeyini toplattırmaz bana mesela gelir hemen banyoya girer çikardıklarını atmak isterim kızar ben atamıyormuyum diye deli mi ne
Hahah çıkarcı koçlar siziEvet ya öyle huylarımız olabilir
Benimkide seninki gibi heralde uyku delisi hatta çok şaşırıyorlar ona yastığa kafasını koyuyor öpuyorum ben salona gelene kadar horlama sesi geliyor 30 saniye falan
Çıkarcılık en sevdigimHahah çıkarcı koçlar sizi
Aynen zorla yatağa götürüyorum uyumak için bi bakıyorum benden önce uykuya daliyor:// yastiği görmesi yetiyor.
Tam sohbet edecem horultu sesiyle irkiliyorum:)))
benimkide akşam geldi şimdi gidecek lavaboya elini yıkayacak biliyorum yani fix..Ney hiç böyle bir başakta duymadım çok tanıdığım.var benim koca hiç birşeyini toplattırmaz bana mesela gelir hemen banyoya girer çikardıklarını atmak isterim kızar ben atamıyormuyum diye deli mi ne
herşeyin fazlası zarar işteAy iyiki öylede değilmiş:)) iyice delirtecekti beni bu haliyle delirtiyo
Nisanım yoğundum bugün giremedimKova hatunu @PaNickYok @yesilimtrak KaPrisLiPazen @Far East Disipline Girmis BirKadin @hippotalamus derandiren
Ve etiketliyemedigim diğer kızlar
Neyseki hergün yıkanıyor benimki e dışardan geliyor yıkanmazsa nasıl sokulacağım istediğim gibi sevmem öyle benbenimkide akşam geldi şimdi gidecek lavaboya elini yıkayacak biliyorum yani fix..
neyse geldi üstünü çıkardı odada kıyafetlerini bıraktı ortada banyoya gitti. Ee zaten gidiyosun.götür. Ölür müsün öldürür müsün
herşeyin fazlası zarar işte