• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstek üzerine geyik :))) sabahlar olmasın :)

Dün bir kere bugün bir kere ishal yaptı. Şimdi bekliyorum yarına da geçmezse veteriner gideceğiz. Değişik bir şey de yiyip içmedi ama üşüttüğünden şüphe ettik biz, birkaç akşamdır soğuk oluyor balkon kapısı açık esiyor biraz.. Bugün cam kapı kapattık ne varsa..
Bu kadar evhamlı olmaz birşey olmaz ;) kanlı falan olmadığı sürece :KK15:

Kendi gibi yumuş yumuş :dondurma:
Yumuş yumuş hemde ne yumuş :KK72:

Ne güzel, biz hep üşüdük. Fırtına mı ararsın dolu mu ararsın.. yaz 45 dk sürdü:KK12:
Üşüdünüz mü :110:bizde izmirde illallah ettik sıcaktan nemden :işsiz: 3 4 gündür serinledi gündüzleri hala sıcakta çok darlatmıyor artık :eğlence:

Ahiretliğim üşüdük diyollay ya nameaver nameaver :olamaz: bittik biz :olamaz:

Evet ya bembeyazz huzur:KK200:Ben de sıcağa hiç gelemiyorum başıma ağrılar atiyor:)) güneşe çıkamıyorum
Pencerelerde çıkıntı var yağmurun tıkırtı sesi geliyor bayiliyorum
Bak ben ayran gönüllüymüşüm şimdi farkettim, şuanda bu anlattıklarını canım çekti :D
Kış gelince yaz, yaz gelince kışçıyım ben :27:

Bak ben ayran gönüllüymüşüm şimdi farkettim, şuanda bu anlattıklarını canım çekti :KK70:
Kış gelince yaz, yaz gelince kışçıyım ben :KK53:
Evet öyle oluyor nedense:)) ama yazın dikkat et çok sıcak olunca herkes sinirli oluyor,kar yağınca suratına bak milletin kelebek gibi:KK70:

Back