İstek üzerine geyik :))) sabahlar olmasın :)

Duygusuz işte:)) annem onu aramasa bin yil aramaz bi kızdan ayrilir umrunda olmaz. Mesela yolda dikkat et der annem bu ne der en kötü ihtimali düşünüyosunuz yok bilmem ney:))
He ben işte bende pek öyle kimseyi aramam birşey olucaksa zaten olucaktır. Ama birinden ayrılıp üzülmuyorsa derdi sadece libidoluktur yoksa sevdiğimize çok düşkün oluruz ayrılınca intahara kadar gider

He ben işte bende pek öyle kimseyi aramam birşey olucaksa zaten olucaktır. Ama birinden ayrılıp üzülmuyorsa derdi sadece libidoluktur yoksa sevdiğimize çok düşkün oluruz ayrılınca intahara kadar gider
Haha ben kimseyi sevdiğini görmedim valla:))) anneannemin para vereceğini bildiği için hergün hal hatir sormaya gidiyor

Haha ben kimseyi sevdiğini görmedim valla:))) anneannemin para vereceğini bildiği için hergün hal hatir sormaya gidiyor
Evet ya öyle huylarımız olabilir
Benimkide ruh haline göre değişiyor:)) ama uykuya doyamadi adam biraksam 7/24 yatacak:/
Benimkide seninki gibi heralde uyku delisi hatta çok şaşırıyorlar ona yastığa kafasını koyuyor öpuyorum ben salona gelene kadar horlama sesi geliyor 30 saniye falan

Valla bu böyle anasi aliştirmiş tembelliğe,oğlum sen otur diye diye saçma bir başak olmuş bana ağır işlerde yardım ediyorda ben çok kariştiğim için sonu kavga ile bitiyor:)))

Evet ya öyle huylarımız olabilir

Benimkide seninki gibi heralde uyku delisi hatta çok şaşırıyorlar ona yastığa kafasını koyuyor öpuyorum ben salona gelene kadar horlama sesi geliyor 30 saniye falan
Hahah çıkarcı koçlar sizi
Aynen zorla yatağa götürüyorum uyumak için bi bakıyorum benden önce uykuya daliyor:// yastiği görmesi yetiyor.
Tam sohbet edecem horultu sesiyle irkiliyorum:)))

benimkide akşam geldi şimdi gidecek lavaboya elini yıkayacak biliyorum yani fix..
neyse geldi üstünü çıkardı odada kıyafetlerini bıraktı ortada banyoya gitti. Ee zaten gidiyosun.götür. Ölür müsün öldürür müsün

Ay iyiki öylede değilmiş:)) iyice delirtecekti beni bu haliyle delirtiyo
herşeyin fazlası zarar işte

Neyseki hergün yıkanıyor benimki e dışardan geliyor yıkanmazsa nasıl sokulacağım istediğim gibi sevmem öyle ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…