- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
Yatışını yerim seninnnn Benimki de yatışıyor yanımda, hasta birazcıkın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yatışını yerim seninnnn Benimki de yatışıyor yanımda, hasta birazcıkın
Hahaha duruşa bak ya ayni benim kızımın hareketi:)) insan olmuş bu
NedenYatışını yerim seninnnn Benimki de yatışıyor yanımda, hasta birazcıkın
Hahaha duruşa bak ya ayni benim kızımın hareketi:)) insan olmuş bu
Nevresimide güzelmiş nazlı kızımızın
Kendi gibi yumuş yumuş
Ay kıyamammDün bir kere bugün bir kere ishal yaptı. Şimdi bekliyorum yarına da geçmezse veteriner gideceğiz. Değişik bir şey de yiyip içmedi ama üşüttüğünden şüphe ettik biz, birkaç akşamdır soğuk oluyor balkon kapısı açık esiyor biraz.. Bugün cam kapı kapattık ne varsa..
Ben de dün peluş battaniyeler var ya onunla yattım ama yine de üşüdüm ya.. Daha şortlara askılılara doyamamıştım.Ay kıyamamm
Havalar iyiden iyiye soğudu artık, ben bugün tüm uzun bicamalarımı çıkardım
İstanbul’a yaz gelmedi bu seneBen de dün peluş battaniyeler var ya onunla yattım ama yine de üşüdüm ya.. Daha şortlara askılılara doyamamıştım.
Bizden de hiç gitmediİstanbul’a yaz gelmedi bu sene
Ne güzel, biz hep üşüdük. Fırtına mı ararsın dolu mu ararsın.. yaz 45 dk sürdüBizden de hiç gitmedi
Çünkü bize gelmiştiNe güzel, biz hep üşüdük. Fırtına mı ararsın dolu mu ararsın.. yaz 45 dk sürdü
:))) bende rüyamda kar yağdiğini görüyordum nasıl özlemişsem demek:)Ne güzel, biz hep üşüdük. Fırtına mı ararsın dolu mu ararsın.. yaz 45 dk sürdü
Oralarda çok sürmez ama herhalde bu durum, ekim sonuna kadar gideriniz var sanırımÇünkü bize gelmişti
Üşümeyi özledik bizde
Ama 2 gecedir totomuza kar yağıyo şükür
Ya kar ben de çok severim, bi dinginlik çöküyor ya bayılıyorum ona:))) bende rüyamda kar yağdiğini görüyordum nasıl özlemişsem demek:)
Aynen gündüz sıcak ve bunaltıcı geceleri soğuk ve seksiOralarda çok sürmez ama herhalde bu durum, ekim sonuna kadar gideriniz var sanırım
Soğul ve seksi , hiç kafamda uyuşmuyor ikisiAynen gündüz sıcak ve bunaltıcı geceleri soğuk ve seksi
Evet ya bembeyazz huzurBen de sıcağa hiç gelemiyorum başıma ağrılar atiyor:)) güneşe çıkamıyorumYa kar ben de çok severim, bi dinginlik çöküyor ya bayılıyorum ona
Ama yaz da bu kadar kısa sürmeseydi
Romantikliğe bakEvet ya bembeyazz huzurBen de sıcağa hiç gelemiyorum başıma ağrılar atiyor:)) güneşe çıkamıyorum
Pencerelerde çıkıntı var yağmurun tıkırtı sesi geliyor bayiliyorum
Üşürsün sokulursunSoğul ve seksi , hiç kafamda uyuşmuyor ikisi
Eşim sarıldığında elini çek diyordum ha bire:))) şimdi yine yavaştan yaklaşmaya başladım o kışın hep sıcacık bende buz gibi:)))Aynen gündüz sıcak ve bunaltıcı geceleri soğuk ve seksi