- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.204
- 208
Hahaha karşılıklı diyorsun
Kız siddet uygulamadan sevAynen tam yemelik çağdalar,dövmelik çağa gelsede poposuna iki şaplatsam
Şiddet değil yaa o:)) popo şiddet sayilmazKız siddet uygulamadan sev
Allah eşine sabır versin ne diyimŞiddet değil yaa o:)) popo şiddet sayilmaz
Hahah konuyu nereye bağladınAllah eşine sabır versin ne diyim
:))))) ne ne mutlu
Adamin mutluluk dendiginde aklina geken tek sey o napsin:))))) ne ne mutlu
Adamin mutluluk dendiginde aklina geken tek sey o napsin
Yine bol libidolu gördüm seniYalnız adam teorik olarak da haklı tatmin edici bı cinsel ilişki mutluluk hormonlarını artırıyor çikolata gibi bişey
Yine bol libidolu gördüm seni
Olur olur,hayirlisiyla bir bebe gelsin boş vaktin kalmaz:))Meşguliyet yok ya hep işsizlikten bunlar
Bir kere Hamile kaldım kalp atişlari durdu. Sonrası olmadı zaten eşimde bende hastaneye gittik birşet yok dendi yine olmuyordu.en son rahim filmi çektirdim sonra yumurta takibi yaptirdim o şekilde oldu:) ama stres büyük engeldi biliyorumderandiren canım dün dedin ya bizimde 4 yıl sonra oldu tedaviyle mi oldu sizin yoksa artik olmaz deyip hiç beklemediginiz bı anda mi?
İnşallah belki o zaman uslanirimOlur olur,hayirlisiyla bir bebe gelsin boş vaktin kalmaz:))
Bir kere Hamile kaldım kalp atişlari durdu. Sonrası olmadı zaten eşimde bende hastaneye gittik birşet yok dendi yine olmuyordu.en son rahim filmi çektirdim sonra yumurta takibi yaptirdim o şekilde oldu:) ama stres büyük engeldi biliyorum
İnşallah olur hayirlisiyla. Eşin görünmediyse oda görünsün illa kadında problem olacak diye birşey yokHaklısın aslında stres te yapmıyorum ki duyuyorum bazıları artık cinselliği bile çocuk yapmak için bı görev gibi yerine getiriyorlarmis o kadar soğukluk gelmiş psikolojileri bozulmuş bizim evde her adet olduğumda eşim üzülme karıcim bu ay daha çok çalışırız diyor denemeye devam deyip tekrar bı besmele çekiyoruz
Ben hiç hamile kalamadım rahim filmi de çektirdim tüm tetkikler yapıldı hiç bir sıkıntı çıkmadı ya vakti saati var ya da doktorluk bişey değil galiba
İşin en güzel yanı denemeye devammm
İnşallah olur hayirlisiyla. Eşin görünmediyse oda görünsün illa kadında problem olacak diye birşey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?