- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.687
- 518
Gene buluyor valla hiç gözden kacimiyor :)Kız sen kendi kendini ifşa ediyon mune ablaya:)) sessizce durup çıt çıkarmayaydın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gene buluyor valla hiç gözden kacimiyor :)Kız sen kendi kendini ifşa ediyon mune ablaya:)) sessizce durup çıt çıkarmayaydın
Daha burdasınbelki giderim,libidoyla kalınız
Öyle valla.bu paint midir nedir her konu açtiğinda arkasından beş on kişiyide banlatiyor:/Gene buluyor valla hiç gözden kacimiyor :)
Kanmamak gerekiyor da işte insan duramıyorÖyle valla.bu paint midir nedir her konu açtiğinda arkasından beş on kişiyide banlatiyor:/
sence kaçar mıKız sen kendi kendini ifşa ediyon mune ablaya:)) sessizce durup çıt çıkarmayaydın
sanırım tehlike geçtiDaha burdasın
Kaçmazsence kaçar mı
şakacıYazdıkların görünmüyo canım banlandın:)) dermişim Disipline Girmis BirKadin
:)))şakacı
Ahahaha deranım yaa:)))
Yeğenime görünmez nımarasi yapmiştik sözde korkutmak için. Bizim onu görmediğimize inandı eline terlik alip saldirdi hepimize sözde korkutacaz dayak yedik:)) oleyy görünmezim diyordu aklıma o geldi birdenn:))
Dedi ve gitti:)))
işte burdayım
Ve gitti:)
işte burdayım
burdayımm napıyon canım :)) kızım kucağımda o uyumadan bana telefon yüzü görmek yasak:/ elime saldiriyor
Dedi en sonsanırım tehlike geçti
Yemek yedik uzandım öyle :)))burdayımm napıyon canım :)) kızım kucağımda o uyumadan bana telefon yüzü görmek yasak:/ elime saldiriyor
Afiyetolsun canım :) sağol teyzesi bende senin cadiyi yerimmYemek yedik uzandım öyle :)))
Yaaa yerim ben o cadiyi♡
Hahaha karşılıklı diyorsunAfiyetolsun canım :) sağol teyzesi bende senin cadiyi yerimm